Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'dan Kutlama Paylaşımları

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan Kutlama Paylaşımları

Geçtiğimiz günlerde eski eşi ile Acun Ilıcalı ile yemek yerken görüntülenmesi ile dikkatleri çeken Şeyma Subaşı’dan Kutlama Paylaşımları

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Acun Ilıcalı ile yemek yediği mekanda görüntülenen Şeyma Subaşı bir doğum gününü kutladı. Kızı Melisa ile fotoğraflarını paylaşarak sosyal medya hesabından doğum gününü kutlayan Subaşı beğeni yağmuruna tutuldu.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Yemeğe Çıktı

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı’dan Kutlama Paylaşımları

Eski eşi ile yemek yediği mekanda görüntülenen Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile paylaştığı fotoğrafları “Bana mutlu yıllar” notu ile paylaşarak doğum günü duyurusu yaptı.

Şeyma Subaşı, Instagram hesabından Acun Ilıcalı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa ile çekilmiş olan fotoğraflarını yayınladı. Paylaştığı fotoğraflar ile de doğum gününü kutlamayı ihmal etmedi.

Dün akşam saatlerinde 30. yaş gününü kutlayan Subaşı, doğum günü kutlaması için “Her zamanki gibi biraz fazla eğlenceliydi” yorumunu yaptı.

Pandemi sebebi ile arkadaşları arasında küçük bir parti ile yeni yaşını kutlayan Şeyma Subaşı, yeni yaşına dair ilgi çekici satırlar paylaştı.

Kimse bana 30’larda kendimi çok iyi hissedeceğimi söylemedi! Ve en iyi yanı, ben 30 yaşındayım ve ikizim gibi çok güzel bir kızım var!

Keşke 30’uncu yaş günümü dünyanın her yerinden tüm arkadaşlarımla kutlayabilseydim. Dün gece inanılmazdı! (Sanırım her zamanki gibi biraz fazla eğlenceliydi.)

Umarım yeni yaşım hayatım için bu kadar değerli anlar getirir. Bana mutlu yıllar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler