Ana SayfaÜnlülerSıla'nın Karanfil Şarkısı Yasaklandı! Klibi Neden Yayından Kaldırıldı?

İlgili Postlar

Sıla’nın Karanfil Şarkısı Yasaklandı! Klibi Neden Yayından Kaldırıldı?

Ünlü şarkıcı Sıla’nın Karanfil isimli  şarkısının klibi yeni izleyicisi ile buluşmuştu ki, sigarayı özendirici nitelikte olduğu gerekçesiyle yayından kaldırılma kararı alındı. İşte Detaylar..

Sıla, Daha Önce Yaşadığı Canlı Yayın Kazasını Ti’ye Aldı 

Sıla’nın Karanfil Şarkısı Yasaklandı! Klibi Neden Yayından Kaldırıldı?

Sarıayi Derneği Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, geçen yıl Ekim ayında şarkıcı Sıla’nın Karanfil adlı şarkısının çekilen klibi için ‘sigarayı özendirici nitelikte’ olduğu gerekçe olarak göstererek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu talebini iletmişti.

Sıla kimdir?

RTÜK (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığı’na yönlendirilen dilekçede,  “Sıla Gençoğlu isimli sanatçının ‘Karanfil’ isimli klibinin yayından kaldırılması hususunda medya hizmet sağlayıcılarla yapılan görüşmeler sonucunda, söz konusu video yayından kaldırılmıştır” şeklinde ifade edildi..

Prof. Dr. Kural: “Türkiye’de Bir İlk Oldu!”

Milliyet’in yapmış olduğu özel haberine göre; Çıkan karardan büyük mutluluk duyduğunu açıklayan Prof. Dr. Kural, “Çok mutluyum, bu Türkiye’de bir ilk oldu! Beni, ‘Yasaklardan yana mısınız?’ diye eleştirenler oluyor ama ben demokratik ve Atatürkçü bir insanım. Amacım bunların devamının gelmemesi. Bunun savunulacak bir tarafı yok! Milyonlarca gencin kafasına, şarkıda defalarca bu sözleri geçirerek, sigara yerleştiriliyor. Bunların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Çalışmalarıma devam edeceğim” şeklinde ifade etti.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’ysa konu hakkında açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Hazer Amani ve Sıla’nın Karantina Günlüğü

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler