Ana SayfaDedikoduErsoy Kardeşlerin Sosyal Medyada Gündem Olan Köpeklerinin Mezarlığı!

İlgili Postlar

Ersoy Kardeşlerin Sosyal Medyada Gündem Olan Köpeklerinin Mezarlığı!

Ceyda ve Esra Ersoy kız kardeşlerin senelerdir baktıkları Sindy ismini verdikleri köpekleri vefat etti. Ünlü Kardeşlerin, Sindy köpekleri için düzenledikleri mezarlık ise sosyal medyanın gündeminde olay oldu. İşte Detaylar..

Ciciş Esra’dan Kıvanç Tatlıtuğ’a Tam destek

Ersoy Kardeşlerin Sosyal Medyada Gündem Olan Köpeklerinin Mezarlığı!

Cicişler olarak bilinen Ceyda Ersoy, Esra Ersoy kardeşlerin Sindy adlı köpekleri birden bire vefat etti. Sindy köpeklerini hayvan mezarlığında toprağa veren ciciş kardeşlerin yaptırdığı mezarlık ise çok kısa sürede en çok paylaşılan fotoğrafların başında yer alıyor.

Ciciş Kardeşler’den Ceyda Ersoy kimdir?

Ciciş Kardeşlerden: “Seni Çok Özleyeceğiz. Sen Bizim Prensesimizsin……”

Ciciş Kardeşlerin 29 Haziran tarihinde vefat eden Sindy köpeklerinin mezar başındaki taşına “Seni çok özleyeceğiz. Sen bizim prensesimizsin. Hep kalbimizdesin. Seni hiçbir zaman unutmayacağız”şeklinde yazıldı.

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

Ciciş Esra Ersoy; “Acımız Büyük”

Sindy isimli köpeklerinin ölümünün sonrasında derin bir üzüntü yaşadıklarını ifade eden Cicişlerden Esra Ersoy; “Acımız büyük. Nurlar içinde uyusun inşallah. Sen rahat uyu diye seni en iyi pet mezarlığına defnettik” ifadelerini kullandı.

Ciciş Ceyda Ersoy: “Ziyaretine Ömür Boyu Geleceğiz”

Cicişlerden Ceyda Ersoy ise paylaşımında şu duygu yüklü cümlelere yer verdi: “Güzeller güzeli, prenses köpeğimizi kaybettik. Artık o cennette, melek oldu. Sen nurlar içinde uyu Sindy. Ziyaretine ömür boyu geleceğiz”

Sosyal Medya Kullanıcıları İkiye Bölündü..

Ciciş kardeşlerin yaptırdıkları mezarlık ise sosyal medya kullanıcılarını resmen ikiye böldü. Bir kısım kullanıcı Sindy’nin mezarlığını güzel olduğunu düşünürken bir kısım da Sindy’nin mezarlığını abartılı olduğunu ifade etti.

İşte Ciciş Kardeşlerin Sindi Köpeklerinin Mezarlığı;

Ciciş Kardeşlerin Sindi Köpeklerinin Mezarlığı
Ciciş Kardeşlerin Sindi Köpeklerinin Mezarlığı

Cicişler yine kavga etti! Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler yine birbirine girdi…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler