teensexonline.com
Ana SayfaDedikoduAsena Atalay'dan Yeni Aşk Sinyali..

İlgili Postlar

Asena Atalay’dan Yeni Aşk Sinyali..

Uzunca bir süredir magazin camiasında görünmeyen ünlü sunucu Asena Atalay, son olarak sosyal medya hesabında tüm dikkatleri üzerine çeken bir paylaşıma imza attı. İşte Detaylar..

Şükran Ovalı’dan Asena Atalay’a Gönderme!

Asena Atalay’dan Yeni Aşk Sinyali..

İsmi daha öncesinde manken Didem Soydan ve oyuncu İrem Sak ile anılan fotoğrafçı Erdi Doğan, geçtiğimiz günlerde sunucu Asena Atalay ile bir pozunu paylaştı. 30 yaşlarındali ünlü sunucu Asena Atalay ise Instagram hesabının hikaye kısmında Erdi Doğan’ı etiketlediği gözlemlendi. Yoksa Asena Atalay’dan Yeni Aşk Sinyalimi Var…

Asena Atalay kimdir?

Posta gazetesinin yapmış olduğu özel haberine göre; ünlü ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyor. Hatta sunucu Asena Atalay ile fotorafçı Erdi Doğan’ın, beraber tatile çıktıkları da konuşulan iddialar arasında geliyor.

İşte Asena Atalay İle Erdi Doğan;

İşte Asena Atalay İle Erdi Doğan;
İşte Asena Atalay İle Erdi Doğan;

Asena Atalay: “Ben Ünlü Değilim Artık”

Ünlü sunucu Asena Atalay, geçen Nisan ayında sosyal medya sayfasından paylaşım yapıp kendisine sorular sorulmasını takipçilerinden istemişti. “Sevdiğimiz ünlüler canlı yayın yapıyorlar, sen de düşünür müsün?” sorusuna ise ünlü sunucu, “Ben artık ünlü değilim” yanıtıyla takipçilerini şaşkına çevirmişti.

asena atalay paylaşım

asena atalay paylaşım

Asena Atalay’ın Caner Erkin’e 50 Bin Lira İştirak Davası Sonucu Şaşırttı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler