Ana SayfaÜnlülerAsena Atalay'ın Caner Erkin'e 50 Bin Lira İştirak Davası Sonucu Şaşırttı

İlgili Postlar

Asena Atalay’ın Caner Erkin’e 50 Bin Lira İştirak Davası Sonucu Şaşırttı

Ünlü fulbolcu Caner Erkin ile eski eşi Asena Atalay arasındaki oğlu Çınar ile ilgili savaş bitmek tükenmek bilmiyor. Önceki gün Asena Atalay’ın Caner Erkin’e Çınar için 50 Bin lira iştirak davası görüldü ve sonucu şaşırttı, Detaylar Haberimizde..

Asena Atalay Sevgilisiyle Tekme Tokat Kavga Etti!

Asena Atalay’ın İştirak Davası Sonuçl Şaşırttı!

Türkiye’nin yıldız futbolcuları arasında olan Caner Erkin ile eski eşi Asena Atalay arasındaki savaş bitmek tükenmek bilmiyor. Caner Erkin’in “Oğlumun annesi oğlum için verdiğim parayı kendisine harcıyor” ifadeleriyle Asenayı suçlamış ve oğulları Çınar’ın velayetinin kendisine verilmesini mahkemeden talep etmişti. Geçtiğimiz ay yapılan duruşmada 7 yaşındaki Çınar’ın velayeti Asena Atalay’a verilmişti. Oğlu Çınar’ın velayetini alan Aseba Atalay, tam 2 sene önce Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’e dava açıp oğulları Çınar için kendisine 50 bin liralık iştirak nafakasını mahkemeden taleb etmişti.

Asena Atalay kimdir?

Asena Atalay, Caner Erkin’den Çınar için aylık 50 bin lira iştirak nafakası istediği duruşması önceki gün yapıldı. Maalesef duruşmadan iyi haber gelmedi.

Caner Erkin kimdir?

Caner Erkin’in 15 bin Liralık Nafakaya da İtiraz Etti!

Yapılan duruşmasında Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’in 15 bin liralık nafakaya da itiraz etmesine karşı Asena Atalay’ın avukatı, “Maddi gücü yerinde babanın öz çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamamak istemesini kabul edemiyorum” ifadeleriyle savunması yaptı. Mahkeme tarafından atanan bilirkişi, Caner Erkin’in 15 bin tl ödemesi gerektiğine karar verirken nafaka davası ileri bir tarihe ertelendi.

Caner Erkin Eski Eşi Asena Atalay'a Dava Açıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler