Ana SayfaKimdirAsena Atalay kimdir?

İlgili Postlar

Asena Atalay kimdir?

Şu sıralar sunucu Ahmet Hakan haberleri ile gündemde olan Asena Atalay kimdir? Fenerbahçeli ünlü futbolcu Caner Erkin ile boşanmalarının ardından bir an olsun magazin gündeminden düşmeyen Asena Atalay nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu ve herkes tarafından tanınan bir isim haline geldi? Detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Asena Atalay aslen nereli? Asena Atalay şuan kaç yaşında? Asena Atalay hangi burç?

Sunucu olan Asena Atalay aslen İzmirlidir sunucu şuan 29 yaşında ve akrep burcudur.

İzmirli ünlüler

Asena Atalay Kimdir?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Bir de erkek kardeşi vardır. Aslen Antalya’lı bir ailenin kızıdır. Ailesi turizmcidir, kendi otelleri var ve çok varlıklılar. Lise eğitimini Denizli’de gören Asena Atalay, üniversite eğitimi için İspanya’ya gitti. Burada iki buçuk yıl eğitim gördü ve 2008 yılında Türkiye’ye döndü.

Asena Atalay’dan Caner Erkin’e inanılmaz suçlamalar!

Ardından Ankara Bilkent Üniversitesi’nde İşletme bölümünde okumaya başladı. Burada öğrenciyken evlendi ve okulu dondurarak İstanbul’a geldi. Çocuk sahibi olduktan sonra tekrar okumaya karar verdi ve bu defa İstanbul Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü’nde okumaya başladı. Ase88 isimli bir marka yarattı. ve WhatsApp’tan ürün satmaya başladı. Sonrasında İstinye’de Asena 88 isimli bir mağaza açtı. Asena Atalay, Caner Erkin ile 2009 yılında tanıştı. Yedi ay flört ettiler ve 18 Haziran 2010 tarihinde evlendiler.

Asena Atalay: Evlilik Bana Çok Uzak

25 Nisan 2011 tarihinde ise Çınar isimli oğulları dünyaya geldi. Ancak, evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Asena Atalay ve Caner Erkin, 20 Ocak 2016 tarihinde anlaşmalı olarak tek celsede boşandılar. Asena Atalay, şu an Kanal D ekranlarında yayınlanan bir magazin programının sunuculuğunu yapıyor. Sunuculuğu 2017 yılında bıraktı.

Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan yorumlar ile eleştirilen Asena Atalay magazin gündeminde yerini alıyor.

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler