Ana SayfaKimdirHalil İbrahim Kurum Kimdir?

İlgili Postlar

Halil İbrahim Kurum Kimdir?

Halil İbrahim Kurum Kimdir? Yeni Gelin dizisinde yakışıklılığı ile genç kızların dikkatini çeken Halil İbrahim Kurum kimdir? Hayatı hakkında bilinmeyenleri haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Halil İbrahim Kurum aslen nereli? Halil İbrahim Kurum şuan kaç yaşında? Halil İbrahim Kurum hangi burç?

Yeni gelin dizisiyle popülerliği artan Halil İbrahim Kurum aslen Adana da dünyaya gelmiştir. Oyuncu şuan 28 yaşında ve akrep burcudur.

Halil İbrahim Kurum’un Hayatı

Halil İbrahim Kurum, 1990 yılında 15 kasım  Adana’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü’nde tamamlayan Halil İbrahim Kurum, Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk yaparak kariyerine devam etmektedir. Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen Halil İbrahim Kurum solist olarak da sahneye çıkmaktadır.

Oyunculuk alanında gelişmeye karar veren Halil İbrahim Kurum, eğitim almak için Almanya ve Hindistan gibi ülkelere gidip orada oyunculuk eğitimi almaktadır. Çeşitli eğitimlerden geçen Halil İbrahim Kurum ilk profesyonel deneyimini ile en sevilen dizilerden biri olan Yeni Gelin dizisinde rol almaya başlamıştır.Baran karakterini canlandıran Halil İbrahim Kurum dizide, Möhteber’in kardeşi, Dilan’ın abisi, Kağan’ın dayısı rolünü canlandırmaktadır. Halil İbrahim Kurum dizide olan rolü ve yakışıklılığı ile herkesin dikkatini çekmektedir.

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşkına isyan ettiler

Aşk’ın Yaşı Olmaz!

Oyuncu,set arkadaşı  Sema Keçik ile yaşadığı aşkla gündem olan  Halil İbrahim bu aşkları çook konuşuldu sosyal medya üzerinden aralarında da 23 yaş farkının olmasıyla Halil İbrahim Kurum hayranları tarafından kötü yorumlar neden olsa da Sema Keçik tarafında  durum çok güzel karşılandı ve hayranları bu aşka onay verdi. Dizinin bitmesiyle aşıkların aşkı da bitti çift Show tv’nin en çok izlenen dizisi olan Yeni Gelin dizisiyle tanışmıştı ancak dizinin bitmesine reytingler değil senaristler sebep oldu. Sürekli tekrarlanan bir senaryo izleyici tarafından bıkkınlık getirdi. Dizinin Final yapmasının asıl sebebi senaristlerin bir türlü yeni senaryo oluşturmaması ve sürekli tekrarlayan bir bölümle izleyicilerde oluşan bıkkınlık dizinin reytinglerini düşürmesine sebep oldu. Halil İbrahim Kurum dizide sağladığı başarıyla ekranların aranan yüzü olmayı başardı bir sonraki projesi merak ile bekliyoruz, takip de kalın…

Halil İbrahim Kurum Kimdir?

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler