Ana SayfaÜnlülerSema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşkına isyan ettiler

İlgili Postlar

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşkına isyan ettiler

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşkına isyan ettiler. Yeni Gelin dizisinin sürpriz aşıkları Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum’a tepkiler ne oldu? Ünlü çiftin hayranları, bu ilişkiye onay verdi mi? Eleştiriler ne yönde? Detaylar haberimizde…

Ünlü Oyuncu Sema Keçik 25 Yaş Küçük Rol Arkadaşıyla Aşk Yaşıyor

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşk yaşıyor

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin isimli sevilen dizinin iki sevilen karakteri Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum aşk yaşıyor. Dizide abla ve kardeşi canlandıran iki ünlü oyuncu, gerçek hayatlarında tutkulu bir aşk yaşıyor. Dizi setinde başlayan tanışıklık önce arkadaşlığa, ardından da aşka dönüştü.

Halil İbrahim Kurum Kimdir?

Halil İbrahim Kurum hayranlarından Sema Keçik aşkına tepki

Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum’un aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkması ile birlikte ünlü çiftin hayranları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sema Keçik’in hayranları sosyal medyada ünlü oyuncuya tebriklerini iletirken, Halil İbrahim Kurum’un hayranları aynı fikirde değildi.

Sema Keçik Kimdir?

Aradaki yaş farkını onaylamadılar

Halil İbrahim Kurum’un hayranları, 28 yaşındaki yakışıklı oyuncunun 53 yaşındaki Sema Keçik ile aşk yaşıyor olmasına tepki gösterdi. İzleyicileri, aralarında ciddi bir yaş farkı olan ünlü çiftin aşkını onaylamadı.

Yeni Gelin Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu!

Yeni Gelin dizisinin sürpriz aşıkları Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum’a bazı hayranları tepki gösterdi, bazıları destekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler