Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Sema Keçik 25 Yaş Küçük Rol Arkadaşıyla Aşk Yaşıyor

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Sema Keçik 25 Yaş Küçük Rol Arkadaşıyla Aşk Yaşıyor

Ünlü ve tecrübeli oyuncu Sema Keçik uzun zamandır aradığı aşkı dizisinin setinde buldu. Sema Keçik, kendisinden tam 25 yaş küçük rol arkadaşı Halil İbrahim Kurum‘a gönlünü kaptırdı. Sema Keçik genç sevgilisi ile mutluluk pozları paylaşıyor. Yeni Gelin dizisinin iki popüler karakteri birlikte yeni bir aşka yelken açtı.

Halil İbrahim Kurum Kimdir?

Yeni gelin dizisinde ‘Möhteber’ karakterine hayat veren 53 yaşındaki tecrübeli oyuncu Sema Keçik, gönlünü 28 yaşındaki rol arkadaşı Halil İbrahim Kurum’a kaptırdı.

Sema Keçik Halil İbrahim Kurum
Sema Keçik Halil İbrahim Kurum

Yeni Gelin’in Dilan’ı Şilan Makal, makyajsız ve mayolu haliyle yürek hoplattı!

Aradığı Aşk Burnunun Dibinde Çıktı, Sema Keçik genç sevgilisi ile çok mutlu

Aşk haberleriyle gündeme gelmesine alışık olmadığımız tecrübeli oyuncu Sema Keçik aradığı aşkı nihayet buldu. Sema Keçik‘in aradığı aşk oynadığı dizisinin setinde karşısına çıktı. Sema Keçik kendisinden tam 25 yaş küçük dizi arkadaşı Halil İbrahim Kurum ile birlikte mutlu bir aşkın kapısını araladı. 1965 doğumlu oyuncu Sema Keçik ile 1990 doğumlu Halil İbrahim Kurum’un sette başlayan yakınlaşması adeta tutku dolu bir aşk haline geldi. Ünlü ikili set dışında kalan zamanlarını da hep birlikte zaman geçirmeye başladılar.

Sema Keçik Kimdir?

Oldukça sürpriz bir aşkla karşımıza çıkan Sema Keçik ve Halil İbrahim Kurum’un mutlulukları her hallerinden belli oluyor. Sürpriz çift ile ilgili gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler