Ana SayfaÜnlülerDeren Talu oyuncu oluyor

İlgili Postlar

Deren Talu oyuncu oluyor

Deren Talu oyuncu oluyor. Defne Salyeli’nin büyük kızı Deren Talu, oyuncu olmaya hazırlanıyor. Deren Talu annesinin izinden ilerliyor. Deren Talu hangi dizi ya da film projesi ile karşımıza çıkacak? İlk oyunculuk deneyimini hangi proje ile gerçekleştirecek? Hangi projede rol alacağı belli oldu mu? Detaylar haberimizde…

Cengiz Abazoğlu’nun Defilesinde Deren Talu’nun Şaşırtan Pozları!

Deren Talu alışverişte

Şu sıralar komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Defne Samyeli’nin, mimar Eren Talu ile gerçekleştirdiği evliliğinden dünyaya gelen iki kızından biri Deren Talu, önceki gün Vadistanbul Alışveriş Merkezi’nde turlarken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Tek başına yeni sezon için alışveriş yapmaya çıkan Deren Talu, uzun süre giyim ve kozmetik mağazalarını turlarken kendisini görüntüleyen muhabirler ile ayak üstü sohbet etti.

Deren Talu kimdir?

Deren Talu oyuncu oluyor

Son dönemlerde oyunculuğa adım atacağı yönünde haberler ile gündeme gelen Deren Talu, basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbette konu hakkında konuştu. Deren Talu, oyunculuk yapmaya hazırlandığını, film ve dizi projeleri okumaları yaptığını ve en kısa zamanda iyi bir proje ile oyunculuk kariyerine adım atacağını ifade etti. Deren Talu, daha önceden de bir reklam filmden rol almıştı.

Deren Talu, son zamanlarda annesi Defne Samyeli’nin izinden gidiyor. Özellikle, yaz aylarında verdiği bikinili pozlar ile gündemde yer almıştı. Deren Talu, şimdi de oyuncu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler