Ana SayfaÜnlülerİsmail Küçükkaya, eşi Eda Küçükkaya hakkındaki İlk Açıklama!

İlgili Postlar

İsmail Küçükkaya, eşi Eda Küçükkaya hakkındaki İlk Açıklama!

Fox Tv’nin ünlü habercisi İsmail Küçükkaya ile eşi Eda Küçükkaya boşanıyor. Eda Küçükkaya boşanma dilekçesinde eşinden şiddet gördüğünü iddia etmişti. İsmail Küçükkaya eşini dövdüğü iddiaları hakkında ilk kez açıklama yaptı. İddialar doğrumuydu? İsmail Küçükkaya eşi Eda Küçükkayayı gerçekten  dövdümü ? Detaylar haberimizde..

İsmail Küçükkaya eşi Eda Küçükkaya’yı dövdü mü? İlk kez açıkladı!

Fox Tv’nin başarılı haber programcısı ve Çalar Saat’in ünlü sunucusu İsmail Küçükkaya ile eşi Eda Küçükkala arasındaki boşanma davası devam ederken, İsmail Küçükkaya’nın eşinin mahkemeye verdiği dilekçede şiddet iddiası yar aldığı iddia edildi.  Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, İsmail Küçükkaya’ya “Böyle korkunç bir iddiayı geçiştirmemen gerekir. Üstünü örtmeye falan kalkışma. Çıkıp bu iddiayla hesaplaş lütfen” çağrısı yaptı. İsmail Küçükkaya eşinin ‘dayak iddialarıyla ilgili ilk kez Ahmet Hakan’a konuştu. İşte Ahmet Hakan’ın o flaş yazısı ve ünlü haberci İsmail küçükkaya’nın dayak iddiasıyla ilgili ilk açıklamaları.

İsmail Küçükkaya eşi Eda Küçükkaya ile ilgili görsel sonucu

Ahmet Hakan: “Çık ve bu iddiayla hesaplaş”

“Dün “İsmail! Eşine şiddet uyguladın mı? Çık ve bu iddiayla hesaplaş” diye yazmıştım ya… İsmail aradı, “Üzdün beni” diye söze başladı. Ardından da hakkındaki iddiayı yalanladı. “Dövme falan yok, işin içinde başka maksatlar var” diyerek bazı bilgiler verdi. Ancak İsmail, mahkemenin verdiği yayın yasağı nedeniyle bana verdiği bu bilgileri kamuoyuna aktaramadığını söyledi. İsmail’e şunları söyledim: “Ben konuyu bir iddia olarak değerlendiriyorum İsmail. Haklı ya da haksız olduğuna dair bir şey söylemedim. Ama senin ‘Yayın yasağı var, konuşamıyorum’ demenin, sosyal medyanın alıp başını gittiği şu dönemde hiçbir anlamı yok.”

“Bana Anlattıklarını Kamuoyu Önünde Anlatmalısın”

“Sanki mücrimmişsin de yayın yasağının arkasına sığınıyormuşsun gibi bir imaj veriyorsun. Bence bu konuyu yeniden değerlendirmeli, bana anlattıklarını kamuoyu önünde anlatmalısın. İddiayla hesaplaş derken kastım buydu. Üzülmene gerek yok…”

Ahmet Hakan dünkü “Böyle olmaz İsmail’ başlıklı yazısında şunları yazmıştı:

“Sevgili İsmail Küçükkaya… Senin hakkında eşin tarafından dile getirilen çok korkunç iddialar var. Eşin, boşanma dilekçesinde kendisine şiddet uyguladığını falan söylüyor. Darp etmişsin, daha fazla darp edeceğini ama konumunu düşündüğünü söylemişsin falan…

İsmail Küçükkaya eşi Eda Küçükkaya ile ilgili görsel sonucu

 

“Sevgili İsmail Küçükkaya… Her gün ekranlarda kadına yönelik şiddete itiraz eden, “annelerimiz” falan diyerek sempatik bir imaj çizen, çağdaş ve medeni bir insan profili ortaya koyan senin.. Böyle korkunç bir iddiayı geçiştirmemen gerekir. Üstünü örtmeye falan kalkışma. Çıkıp bu iddiayla hesaplaş lütfen.”

“Sevgili İsmail Küçükkaya… Hiçbir şey olmamış gibi yaparak, geçiştirerek falan olmaz! Mutlaka ama mutlaka seni sevenleri ikna edecek bir şeyler söylemelisin. Yoksa olmaz, olamaz!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler