Ana SayfaDünyaNTV’yi kuran ekip yeni bir TV kanalı açıyor!

İlgili Postlar

NTV’yi kuran ekip yeni bir TV kanalı açıyor!

Türk gazeteciler, Londra’da dünyanın ilk kripto para haber kanalını kuruyor. Ekipte, NTV’nin kurucularıda var. Ancak Kritik soru şu.. sermaye kimden geliyor? Tüm detaylar Haberimizde..

NTV’yi Kuran Ekip Yeni Bir TV kanalı Açıyor!

Kapanma ve işten çıkarmalarla sıkıntılı bir dönem içinde bulunan Türk medyasında yurt dışında yeni bir kanal kurma hazırlığı yapıldığı ortaya çıktı. Bu Kanalın özelliği Türkler tarafından dünyanın ilk kripto para haberciliğine öncülük yapıcak olması. Böylece milenyumun en çok konuşulan ve tartışılan, tek başına küresel bir gündem yaratan, yatırım aracı sanal paralar için, çok özel ve direkt yayın yapan bir mecra doğmuş olacak.

ntv Nuri Çolakoğlu ile ilgili görsel sonucu

İlk Kripto Para Haber Kanalının, Türk Kurucularından İsimler Kimler?

Sıcak gelişmede dikkat çeken detaylar da var. Öne çıkan, Londra’da yürütülen çalışmaları organize eden 3 Türk’ün kimlikleri geliyor. Öğrenildiğine göre işin başında ‘lider’ Nuri Çolakoğlu, Celal Pir ve Ali Eşelioğlu var. Eşelioğlu, Doğan Medya Grubu’nda finans yöneticiliği yapmıştı. Nuri Çolakoğlu ve Celal Pir ise hem haber kökenli gazeteci, hem de iki eski NTV’ci olduğu biliniyor. Doğuş Grubu’nun medyadaki amiral gemisi olan NTV kanalı, bilindiği gibi son zamanlarda yaprak dökümleriyle konuşuluyor. Ünlü ekonomi yorumcusu Mahfi Eğilmez’in ardından işten ayrılanlar arasında yer alan ekonomist Celal Pir sessizliğini, Londra’da bozdu.

Televizyon Kurma Üstadı Nuri Çolakoğlu Yine İş Başında !

Ntv’nin kuruluşunda rol alan ekibin üyelerinden Celal Pir’in, Londra’da yeni Türk kanalın hazırlığı için Nuri  Çolakoğlu ile başbaşa verdiği öğrenildi. Show TV ve Cine5 kanallarını kuran, birçok kanalda üst düzey yöneticiliklerde bulunan Nuri Çolakoğlu aynı zamanda NTV’yi de kuran isim. ‘Televizyon kurma üstadı’ olarak tanınan ünlü gazeteci Nuri Çolakoğlu,  şimdi yeni bir ekiple, Londra merkezli dünyanın ilk kripto para Türk haber kanalını açmak için sabırsızlanıyor.

Nuri Çolakoğlu ile ilgili görsel sonucu

Sanal Para Uzmanları Ekranlara Gelecek!

Küresel bir yayınla İngilizce olarak 7 gün 24 saat yayın yapacak olan kanalda dijital para ekonomisini çok iyi bilen uzmanların, analistlerin ve akademisyenlerin de ekrana gelmesi planlanıyor. Uzmancoin.com’un verdiği bilgiye göre izleyicilere uydu, kablo, internet ve diğer platformlar üzerinden ulaşılması planlanıyor.

Yeni Kripto Para Kanalın Kurucusu Kim Olacak?

Şimdi merak edilen konu ise bu Sanal Para kanalının arkasındaki ‘para’ babasının kim olduğu? Ntv’nin kurucusu ve Şahenk’ler döneminde ‘İcra Kurulu Başkanlığı’nı yürüten, Doğuş Medya Grubu’nca 3 sene önce yayın hayatına son verilen ekonomi kanalı Cnbc-e’de de ‘Konsept Geliştirici’ olarak görev yapan Üstad Nuri Çolakoğlu ve ekibinin sermayeyi kimden bulduğu? Kulislerde konuşulan iddialara bakılacak olursa, eğer gerekli kaynak Nuri Çolakoğlu tarafından konmadıysa söz konusu kanalın ‘doğuş’unun ardında çok tanıdık bir ismin olma ihtimali çok yüksekgeliyor.  Londra borsası ile yakınlığı bilinen ismin ‘kurucu patron’ olmasının hiç de sürpriz olmayacağı iddialar dolaşıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler