Ana SayfaYaşamModaCengiz Abazoğlu'nun Defilesinde Deren Talu'nun Şaşırtan Pozları!

İlgili Postlar

Cengiz Abazoğlu’nun Defilesinde Deren Talu’nun Şaşırtan Pozları!

Oyunculuk Yolunda İlerleyen Defne Samyeli’nin Büyük Kızı Çıkacağı Cengiz Abazoğlu’nun Defilesinde Deren Talu’nun Şaşırtan Pozları!

VERDİĞİ POZLARLA ADETA BÜYÜLEDİ

Geçtiğimiz günlerde Tolgshow programına konuk olan Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu daha önce birçok moda çekimine katıldı,oyunculuğa adım atacağı iddialarıyla sürekli gündeme gelen 21 yaşındaki Talu Cengiz Abazoğlu’nun defilesinde mankenlik yapacak.

24 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda Talu’nun mankenlik yapacağı adL+Cengiz Abazoğlu 2018-2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nun defilesinden önce,Lara Sayılgan’ın objektiflerine poz verdi.Talu,“Tasarımları çok beğendim,hepsi tarzıma uygun.Gülerek ve eğlenerek sonuçlarından memnun kaldığımız bir çekim ortamı oldu. “ dedi.

Cengiz Abazoğlu,Deren Talu ile ilgili şu yorumunu da ekledi:“Deren bu yeni koleksiyonda tam hayal ettiğim görüntüye sahip,onu çok beğeniyorum.Giysilerim de onun üzerinde çok etki yaratacağını düşünüyorum.24 Eylül’de sahnede Türk izleyicisini büyük bir şov ve sürprizler bekliyor!”

Geçtiğimiz yıl ABD’de okulunu kariyer ve oyuncu olmak için bırakmıştı.Türkiye’den sinema ve dizi teklifleri geldiği iddia edilen Deren Talu eğitimine Türkiye’de eğitimine devam edecek.

cengiz-abazoglunun-defilesinde-deren-talunun-sasirtan-pozlari

Cem Yılmaz’ın yeni çıkaracağı filmi “Kara Komik Filmler” in oyuncu kadrosuna da katıldığı,oyunculuğunu beyazperde de boy göstererek oyunculuğa atım atacağı iddiaları da öne sürülmüştü.

cengiz-abazoglunun-defilesinde-deren-talunun-sasirtan-pozlari

cengiz-abazoglunun-defilesinde-deren-talunun-sasirtan-pozlari

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler