Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye'de bir ilk! Hadise istedi Acun kıramadı!

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’de bir ilk! Hadise istedi Acun kıramadı!

Acun Ilıcalı’nın sunduğu fenomen ses yarışması O Ses Türkiye yeni sezona da deyim yerindeyse bomba bir giriş yaptı. Dün yayınlanan ikinci bölümünde ise O Ses Türkiye’de bir ilk gerçekleşti.

Beyaz, O SeS Türkiye Jüri Üyeliğini Bırak!

O Ses Türkiye’de bir ilk!

Uzun yıllardır jüri koltuğunda oturan sempatik sanatçı Gökhan Özoğuz ve gelmiş geçmiş en önemli sanatçılardan bir tanesi olan Yıldız Tilbe’nin olmadığı O Ses Türkiye yeni sezonda nasıl olacak? Devamlılığını koruyabilecek mi? gibi sorular izleyicilerin merak ettiği soruların başında geliyordu. O Ses Türkiye yeni sezona Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz’lu yıldızlarla dolu kadrosuyla ekranları başında izleyenlerin beğenisini kazandı ve adeta bomba gibi bir giriş yaptı. Ses yarışması olmasına rağmen kahkahaların ardı arkası kesilmeyen O Ses Türkiye’nin dün yayınlanan yeni sezon 2. bölümünde ise daha önce hiç yaşanmamış ilginç bir olay yaşandı. Yarışmaya Yozgat’tan katılan genç yarışmacı Ferdi Kılıç, güzel sesi olmasına rağmen şarkısını söylerken sahnede bazı takılmalar ve aksaklıklar yaşadı.

Şarkısını aksaklıklarla da olsa bitiren ve hiç bir jüri üyesinin dönmediği Ferdi Kılıç’ın olağan dışı bir sorunu olduğunu fark eden jüri üyeleri bunun nedenini genç yarışmacıya sorarak durumu anlamaya çalıştı. Ferdi Kılıç, henüz 4 gün önce diş teli takıldığını ve bunun bir sonucu olarak ilk günlerde yaşadığı acı nedeniyle rahat performans sergileyemediğini söyledi.

O Ses Türkiye’de Acun Ilıcalı’dan Jet Sosyete Dizi Açıklaması!

Genç yarışmacı Ferdi Kılıç, “4 gün önce dişlerime tel taktırdım. Tel taktırdığım gün buradan haber geldi. İlk günler çok acı oluyor o yüzden takıldım” dedi. Bu duruma çok üzüldüğü fark edilen Hadise, genç yarışmacının oldukça gereçli bir mazeretinin olduğunu söyleyerek Acun Ilıcalı’dan tekrar yarışmasını istedi.

Acun Ilıcalı, Hadise’nin isteğini kırmadı ve genç yarışmacının önümüzdeki bölümlerde tekrar yarışmasını kabul etti. Acun Ilıcalı, kısa bir durum değerlendirmesinden  sonra Ferdi Kılıç’ın 1 ay sonra yeniden O Ses Türkiye’de yarışacağını açıkladı. Bu olay ise O Ses Türkiye’de tarihe geçti.

Genç yarışmacı Ferdi Kılıç’ın 1 ay sonra nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler