Ana SayfaDedikoduAsena Atalay: Evlilik Bana Çok Uzak

İlgili Postlar

Asena Atalay: Evlilik Bana Çok Uzak

Caner Erkin ile olaylı bir şekilde yollarını ayırdıktan sonra magazin gündemine gelemeye devam eden Asena Atalay, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Asena Atalay Kimdir?

Asena Atalay: Evlilik Bana Çok Uzak

İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri önceki gün Ulus 29’da düzenlenen brunch davetinde bir araya geldi. Davete katılanlar arasında her yaptığı açıklama olay olan Asena Atalay’da vardı. Caner Erkin ile olaylı boşanma sonrası sık sık gündeme gelen Asena Atalay, evlilik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.Asena Atalay’a evlilik hakkında bir takım sorular soruldu. Asena Atalay, “Evlilik artık bana çok uzak. Biri bana evlenme teklifi etse ‘Tuvalete gideceğim’ der kaçarım” açıklamasını yaparak yine dikkatleri üzerine çekti.

Caner Erkin Kimdir?

Asena Atalay ve Caner Erkin’in Velayet Davasında Sonuç Ne?

Caner Erkin, Oğluma Verdiğim Parayı Asena Harcıyor!

Asena Atalay ve Caner Erkin arasında bir gerginlikte çocuklarının velayeti için devam ediyor. Mahkeme geçen haftalarda görülmesine rağmen henüz bir sonuca ulaşamadı. Asena Atalay’ın sözleri ise mahkemeye damga vurdu. Tanıkların dinlenildiği duruşmada zaman zaman gergin anlar yaşandı. Tanık olarak dinlenilen Asena Atalay’ın kardeşi Alican Atalay, Caner’in oğlunu ayda bir kez gördüğünü, ablasının hayatını çocuğuna göre ayarladığını ve sevgilisinin olmadığını söyledi.

Atalay, Caner Erkin’in duruşmalara katılmadığını söylemesi üzerine Erkin’in avukatları ‘Onu temsilen olarak bizler buradayız” dedi. Bu sözlere tepki gösteren Atalay yerinden kalkarak, “Bu dava çocuk davası. Para davası değil. Caner gelip davasına sahip çıksın” diye bağırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler