Ana SayfaDedikoduOzan Doğulu ve Ece Doğulu'nun boşanma nedeni ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Ozan Doğulu ve Ece Doğulu’nun boşanma nedeni ortaya çıktı!

Ozan Doğulu ve Ece Doğulu boşanmasının altındaki sır perdesi aralanıyor. Doğulu çiftinin boşanmasının nedeni ihanet mi? Ozan Doğulu, 11 yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Ece Doğulu’yu aldattı mı? Yılların evliliğini, başka bir kadın mı bitirdi? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Ozan Doğulu tek celsede boşandı!

Ozan Doğulu ve Ece Doğulu neden boşandı?

Ünlü müzisyen Ozan Doğulu, geçtiğimiz günlerde 11 yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Ece Doğulu ile olan evliliğini tek celsede bitirmişti. Gündeme bomba gibi düşen boşanma haberlerinin ardından, herkes bu sürpriz boşanmanın nedenini merak etmeye başladı. Ozan Doğulu ve Ece Doğulu neden boşandı? sorusunun yanıtı aranmaya başladı.

Ozan Doğuşu Kimdir?

Boşanmanın nedeni ihanet mi?

Ozan Doğulu ve Ece Doğulu boşanmasının ardından, boşanmanın nedeninin ihanet olduğu iddiaları gündeme geldi. Doğulu çiftinin boşanmasına, başka bir kadının neden olduğu iddia edildi.

Ozan Doğulu’nun Eski Eşi Ece Doğulu Kimdir?

Ozan Doğulu ve Hera aşk mı yaşıyor?

Ozan Doğulu, iki ay önce şarkıcı Hera ile birlikte albüm çıkarmıştı. İddialara göre; Ozan Doğulu ve Hera ilişki yaşadı ve bunu öğrenen Ece Doğulu, soluğu mahkemede aldı.

Hera kimdir?

Hera ne diyecek?

Şimdi gözler, şarkıcı, aynı zamanda spor spikeri olan Hera, tam ismi ile Kübra Hera Aslan’a çevrildi. Ünlü şarkıcının bu iddialara ne yanıt vereceği merak konusu oldu.

Daha önce de ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti

Ozan Doğulu, geçtiğimiz yıl yine ihanet iddiaları ile gündeme gelmişti. Doğulu, Tuba Peksayar ile samimi şekilde görüntülenmiş, ancak her iki taraf da aşk iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.

Ozan Dğulu ve Ece Doğulu çifti, 11 yılık evliliklerini, üç çocuklarına rağmen sonlandırdılar. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler