Ana SayfaDedikoduHazer Amani ve Sıla'nın Karantina Günlüğü

İlgili Postlar

Hazer Amani ve Sıla’nın Karantina Günlüğü

Ünlü şef Hazer Armani ve şarkıcı eşi Sıla Gençoğlu ile karantina evinde beraber yemek yapıp müzik dinleyerek zaman geçirdiklerini anlattı. ünlü şef ve eşi karantina günlerinde daha neler neler yaptıklarını açıkladı. Detaylar Haberimizde..

Sıla’nın eşi Hazer Amani Dükkanını Neden Kapattı!..

Hazer Amani ve Sıla’nın Karantina Günlüğü

Ünlü MAG dergisine anlatan ünlü şef Hazer Amani, korona virüs salgın günlerinde karantina evinde eşi Sıla Gençoğlu ile nasıl geçirdiklerini anlattı. Uzunca bir zamandır evde haps olduklarını ifade eden Hazer Amani, şöyle devam etti;

Hazer Amani: “Gayet Mutluyuz”

“Bu süre kafayı bile dışarı çıkarmadan, hatta alışverişe bile gitmeden geçti. Gayet mutluyuz. En sevdiğimiz şeylerle geçiyor vaktimiz; yemek yapıyor, müzik dinliyoruz. Mutfakta işimizi bitirip içeri geçiyoruz.”

Sıla kimdir?

“Okumayı Sevenler Bu Dönemde Sıkılmaz”

“Sonra güzel bir müzik açıyor ve tekrar mutfağa giriyoruz. Tabii ki dikkat etmeye de çalışıyor, sabahları spor yapıyoruz. Güzel geçiyor. Bu işin ekonomik boyutu olmasa bırakın birkaç ayı bir sene bile evde durulur. Güzel okuma alışkanlıkları olanlar bu dönemde sıkılmaz.”

Şarkıcı Sıla ile kendisinin Güney Doğu Asya ve Uzak Doğu yemeklerini çok sevdiğini açıklayan Hazer Amani, şöyle devam etti;

“Bu ara bol bol onları yiyoruz. Hem sağlıklı, hem de içerisindeki bol baharattan dolayı bağışıklık sitemimizi güçlü tutuyor. Sevdiğimiz için de bize moral veriyor.”

Sıla ve Hazer Amani Çiftin Düğününe Kimler Katıldı?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler