Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'in Aylar Sonra Sevenlerine İlk Mesajı!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’in Aylar Sonra Sevenlerine İlk Mesajı!

Uzunca bir zamandır kaçış sendromu rahatsızlığıyşa  mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk defa canlı yayına katıldı. Ünlü şovmen sağlık durumu hakkında bilgi verirken hayranlarınada bir mesajda verdi. Mehmet Ali Erbil’in Aylar Sonra Sevenlerine İlk Mesajı! Detaylar Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil Aylar Sonra Görüntülendi!

 Mehmet Ali Erbil’in Aylar Sonra Sevenlerine İlk Mesajı!

Yaşadığı evin banyosunda düşmesinin ardından yıllardır mücadele ettiği Kaçış sendromu hastalığı tekrarlayan Mehmet Ali Erbil, 235 gün yoğun bakımda kaldktan sonra hastaneden  taburcu olmuş ve tedavisine evindeb devam ediyordu. Mehmet Ali Erbil, katıldığı canlı yayında sevenlerine mesaj verdi.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil: “Ben evdeyim, siz de evde kalın”

Türkiye’nin bir numaralı şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk defa yakın dostu Tolga Yüce’nin Instagram sayfasındaki Tek Hece isimli programının konuğu oldu. Tek Hece’de konuşan Erbil, “Ben evdeyim, siz de evde kalın. İyiyim çok şükür” ifadeleriyle sevenlerine seslendi.

“Kendime Gelmeme Az Kaldı”

Ünlü şovmen Türkiye’de sokağa çıkma yasağından da haberi olmadığını da ekledi. Her geçen gün daha da iyi hissettiğini anlatan Mehmet Ali Erbil,  “Kendime gelmeme çok az kaldı. Evde tedavim devam ediyor. Güzel günler gelecek. Sevenlerimden evde kalmalarını istiyorum. Ben evde kalıyorum sizde evde kalın” ifadeleriyle konuştu.

Yakın arkadaşları sanatçı Ümit Okur ve Ercan Avşar’ın da canlı yayını izlediğini gören ünlü şovmen, dostarına takılarak “Aman hiç eksik kalmayın. Bunları yayına alma” sözleriyle sevenlerini güldürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler