Ana SayfaDedikoduHakan Peker Görücü Usulü Evliliğe Yeşil Işık Yaktı

İlgili Postlar

Hakan Peker Görücü Usulü Evliliğe Yeşil Işık Yaktı

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, uzun zaman aradan sonra 2.Sayfa’ya konuştu. Özel hayatıyla ilgili önemli açıklamalar yapan ünlü şarkıcı Hakan Peker Görücü Usulü Evliliğe Yeşil Işık Yaktı. Detaylar Haberimizde..

Hakan Peker İle Arzu Öztoprak Boşandı Mı?

Hakan Peker Görücü Usulü Evliliğe Yeşil Işık Yaktı

Korona virüs Salgın sebebiyle zamanının tümünü evinde geçiren 59 yaşında başarılı şarkıcı Hakan Peker, özel hayatıyla alakalı sözler söyleyerek dikkatleri üzerine çekti. Görücü usulü ile evlenebileceğini söyleyerek şaşırtan Hakan Peker, “Sosyal mesafeyi koruyarak flört edebiliriz” ifadelerini kullandı.

Hakan Peker kimdir?

Hakan Peker: “Uzun Boylu, Esmer, Güzel, Hoş Bir Hanım İle İyi Olur”

Kanal D televizyonlarındaki magazin programı 2. Sayfa magazin müdürüyle görüntülü olarak sohbet eden Hakan Peker, özel hayatıyla ilgili “Bekarlık iyi gidiyor. Yalnızlığa alıştım. Ama eş-dost vasıtası ile görücü usulü evlenebilirim de.”Uzun boylu, esmer, güzel, hoş bir hanım ile iyi olur. Herkes korona virüs testi yaptırsın, sosyal mesafeyi koruyarak flört edebiliriz.” ifadeleriyle önemli bir çıkış yaptı.

“Bir Yıl Çalışmasam da Sorun Olmaz”

İçinde bulunduğumuz Korona virüs döneminden dolayı yaşantısında herhangi bir ekonomik zorluk yaşamadığını söyleyen Hakan Peker, “Bir yıl çalışmasam da sorun olmaz” sözleriyle şaşırttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler