Ana SayfaÜnlülerSıla, Daha Önce Yaşadığı Canlı Yayın Kazasını Ti'ye Aldı 

İlgili Postlar

Sıla, Daha Önce Yaşadığı Canlı Yayın Kazasını Ti’ye Aldı 

Ünlü şarkıcı Sıla, geçen Mart ayında Instagram canlı yayını kapattığını sanıp arkasına yaslanıp “oh” çekmesiyle ilgili dün akşam Beyazıt Öztürk’le yaptığı canlı yayında kendini ti’ye aldı. Takipçilerini güldüren Sıla kendisiyle nasıl dalga geçti? Detaylar Haberimizde..

Hazer Amani ve Sıla’nın Karantina Günlüğü

Sıla, Daha Önce Yaşadığı Canlı Yayın Kazasını Ti’ye Aldı 

İnstagram’daki canlı yayın yapan ünlü şarkıcı Sıla konser bitiminde hayranlarıyla vedalaştıktan sonra yayını kapattığını düşündü. Sonrasında rahat bir nefes alıp arkasına yaslanan Sıla, tam da o sırada canlı yayının devam ettiğini görünce şok oldu ve yaşadığı panik yüzüne yansımışdı. Canlı yayındaki bu anlar kullanıcılar tarafından sosyal medyada defalarca paylaşıldı. Sonrasında da Sıla’nın bu canlı yayın kazası daha sonra bir süre daha konuşulmuşdu.

Sıla kimdir?

İşte Sıla’nın Canlı Yayında Yaşadığı O Paniği:

https://www.youtube.com/watch?v=agedBM0Seus

Sıla Gençoğlu’nun geçen mart ayı sonlarında yaptığı sosyal medya hesabından canlı yayın kazasıyla dün  akşam yaptığı canlı yayında dalga geçti.

Beyazıt Öztürk İle Yaptığı Canlı Yayında Kendisiyle Dalga Geçti

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ile yaptığı canlı yayının bitiminde “Ben de çok teşekkür ediyorum canım, şahane bir akşamdı” deyip arkasına yaslanarak rahatladığını düşündüren Sıla yine derin bir “oh” çekti. Sıla’nın yanına uğrayan eşi Hazer Armani’nin “Keyifli oldu” deyimine ise “Ay ne kadar çok konuşuyor” sözleriyle karşılık verdi. Sıla sonrasında ise yayında kahkahalar atarak hayranlarını gülümsetti.

Hazer Amani Kimdir?

İşte Sıla’nın Kendini Ti’ye Aldığı O Anlar;

https://www.youtube.com/watch?v=2jedK_z7L7o

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler