Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'dan Yürek Dağlıyan Talep

İlgili Postlar

Ebru Şallı’dan Yürek Dağlıyan Talep

10 yaşındaki küçük oğlu Pars Tan olmadan ilk bayramını yaşayan Ebru Şallı, 16 Nisan’da yaşama gözlerini yuman evladı için talepte bulundu. Güzel manken Ebru Şallı’nın Yürek Dağlıyan Talebin Detayları Haberimizde..

Oğlu’nu Kaybeden Ebru Şallı’dan Yürekleri Sızlatan Açıklama!

Ebru Şallı kimdir?

Küçük oğlu Pars olmadan ilk bayramını geçirecek olan Ebru Şallı, korona virüs tedbirleri içeriğinde 4 gün sürecek olan sokağı çıkma yasağı sebebiyle  herkesi derinden sarsan bir istekte bulundu.

Harun Tan kimdir?

“En Acı Talep”

Takvim gazetesinin yapmış olduğu özel habere göre; Ebru Şallı, Ramazan Bayramı’nda küçük oğlu Pars’ın Kilyos’ta olan mezarını ziyaret etmek için yetkiliyerlere izin başvurusunda bulundu. ‘Ponçik’ diye hitap ettiği oğlu Parsı ilk bayramında yalnız bırakmaya gönlü razı olmayan Ebru Şallı’nın başvurusunu duyanlara adeta “En acı talep” dedirtti.

O Köpeğin Bakımını Üstlendi!

Diğer yandan oğlu Pars’ın mezarlığını sık sık ziyarete giden Ebru Şallı’nın  dikkatini, oğlunun kabrinden başından hiç ayrılmayan bir köpek çekmişti. Eski manken kabirden hiç ayrılmayan o köpeğin bakımını da üstlendiği öğrenildi.

O Köpeğin Bakımını Üstlendi!
O Köpeğin Bakımını Üstlendi!

“Çiçeğim Yavrusuyla Açıyor”

Oğlu Pars’ın acısını hala kalbinin derinliklerinde yaşamaya devam eden Ebru Şallı, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından çiçek açan orkidesinin fotoğrafını, “Her çiçeğim yeniden açar bu sefer yavrusuyla açıyor” mesajıyla yayınlayarak okuyanları duygulandırmıştı.

Çiçeğim Yavrusuyla Açıyor
Çiçeğim Yavrusuyla Açıyor

Ünlü manken Ebru Şallı, geçtiğimiz haftalarda 10 Mayıs Anneler Günü’nde de küçük oğlu Pars’ı yine anmış ve paylaştığı fotoğrafa, “Bana hep anneler günüydü ponciğimin elinden” notunu yazmıştı.

Bana hep anneler günüydü ponciğimin elinden
Bana hep anneler günüydü ponciğimin elinden

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler