Ana SayfaÜnlülerGülşen'in Vazgeçemediği Modası...

İlgili Postlar

Gülşen’in Vazgeçemediği Modası…

Her dönem tarzıyla moda ikonu haline gelen başarılı şarkıcı Gülşen, son tarzıyla da yine gündem olacağa benziyor. Nasılmı? İşte Detayları…

Gülşen’in Sütyeniyle Ev Süpürdüğü Anlar Olay Oldu!

Gülşen’in Vazgeçemediği Modası…

Sahne performanslarının başarılı seslerinden birisi olan şarkıcı Gülşen,  geçtiğimiz günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Gülşen’in Vazgeçemediği Modası..

Her Zaman Sade…Her Zaman Güzel…

Uzunca bir süre arkadaşı ile beraber Cantinery’de takılıp yemek yerken sohbet eden Gülşen’in sade giyim tarzı ve her zamanki güzelliği ise göz kamaştırdı. Salgın dolayısıyla pandemi döneminden dolayı uzun bir dönemdir hayranlarından uzak kalan Gülşen, bu dönemi oldukça verimli geçiren isimler arasında geliyor. Bu dönemde bol bol şarkılar yazdığını belirten Gülşen sözlerine şöyle devam etti….

Gülşen kimdir?

Gülşen: “Çok Güzel Şarkılar Yazdım”

“Karantina süresi boyunca aileme ve işime daha çok yoğunlaştım. Herkesin seveceğine inandığım, benimde şimdiden çok sevdiğim ve heyecanlandığım çok güzel şarkılar yazdım. Halen daha da yazmaya devam ediyorum. Stüdyo aşamasına gelip okumalara başladığımız zaman eminim beni bekleyen dinleyicilerim de şarkılarımızı çok sevecektir. Bu süreci elimden geldiğince verimli geçirmeye gayret gösterdim.” ifadeleriyle açıkladı..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler