Ana SayfaÜnlülerBerfu Yenenler ve Eser Yenenler Ev Arayışını Bitirdi!

İlgili Postlar

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler Ev Arayışını Bitirdi!

Geçen sene Haziran’da oyuncu Eser Yenenler ile dünya evine giren Berfu Yenenler, düğünüyle ilgili ilk defa bu kadar samimi açıklamalar yapmıştı. Şimdi ise aynı samimiyetiyle açıklama yapan Berfu, gündemi adeta salladı. Berfu Yenenler, 2019’da Eser Yenenler ile nikah masasına oturmuş, aynı yıl çiftin oğulları Kuzey dünyaya gelmişti. Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çifti evliliklerinde 1 yılı geride bıraktı. Berfu Yenenler, evlilik yıldönümünü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutlamıştı.

Berfu Yenenler, eşi ve oğlu ile birlikte İstanbul’un karmaşasından kaçtı. Şehirden uzakta, orman içinde bir ev kiralayan Yenenler, taşınma sürecini anlattı.

Eser Yenenler’in Eşi Berfu Yenenler Gece Yarısı Hastanelik Oldu..

Yeni Evi

2019 yılında oyuncu Eser Yenenler ile nikah masasına oturan 2015 Miss Turkey 4’üncü Güzeli Berfu Yenenler, eşi ve oğlu ile birlikte İstanbul’un karmaşasından kaçtı. Şehirden uzakta, orman içinde bir ev kiralayan Yenenler, taşınma sürecini anlattı. Eser Yenenler-Berfu Yenenler çifti, evlendikleri sene oğulları Kuzey’i kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu tatmıştı. Son dönemlerde milyonlarca insanın hayatına kabus gibi çöken virüs salgını ve bebeklerini doğa ile iç içe büyütme fikri, Yenenler ailesinin taşınma kararı almasına neden oldu.  İstanbul’da iki katlı bir villada oturan çift, ev arayışına girdi ve bir süre sonra hayal ettikleri yuvaya kavuştu. Yeni evlerini ve taşınma sürecini anlatan bir video çeken Berfu Yenenler, bu kararı almada komşularının da etkisi olduğunu söyledi.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler Ev Arayışını Bitirdi!

Berfu Yıldız Kimdir?

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler Ev Arayışını Bitirdi!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler Ev Arayışını Bitirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler