Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli'den Sert Çıkış: "Çok Ayıp"

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Sert Çıkış: “Çok Ayıp”

Geçtiğimiz gün Nişataşı’nda ojektiflere takılan Defne Samyeli, eski sevgilisi Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ile ilgili soruya yanıt vermek istemeyince “Çok ayıp” sözleriyle çıkış yaptı. Defne Samyeli’yi bu kadar gerginleştiren soru neydi? İşte Detaylar..

Defne Samyeli’den Aşk İtirafı!

Defne Samyeli’den Sert Çıkış: “Çok Ayıp”

Eski oyuncu yeni şarkıcı Defne Samyeli, geçtiğimiz gün annesi Sendegül Samyeli ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Annesini bir ortopedi doktoruna götüren Defne Samyeli, görüntü almak isteyen basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etti. Ünlü şarkıcı, Cem Yılmaz  hakkında yöneltilen sorulara “Dünya gündemi değişti, sizin gündeminiz değişmedi” ifadeleriyle çıkıştı.

Defne Samyeli kimdir?

“Başka İnsanları Soracaksanız Anlaşma Bozulur”

Defne Samyeli magazincilerin sorularına cevap vermek için durunca yöneltilen sorular onu kızdırdı. Ünlü oyuncu’ya ilk “Tuğba Büyüküstün’ün Umut Evirgen’den ayrılma nedeni olarak adınız geçiyor. Ne düşünüyorsunuz?” sorusu soruldu. Sonrasında da Serenay Sarıkaya’nın havuz görüntüleri sorusu geldi.

Cem Yılmaz Kimdir?

“Dünya Gündemi Değişti Sizinki Değişmedi”

Magazincilerden yönlendirilen sorular karşısında gerginleşen Defne Samyeli; “Dünya gündemi değişti. Sizin gündeminiz değişmedi. Benimle ilgili sorular soracaksanız devam edelim konuşmaya. Başka insanları soracaksanız anlaşma bozulur. Çok ayıp, sizlere böyle soruları yakıştıramıyorum” dedi.

Defne Samyeli Kas Şovu Yaptı!..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler