Ana SayfaDedikoduBerrak Tüzünataç İle Berk Suyabatmaz Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç İle Berk Suyabatmaz Neden Ayrıldı?

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, 8 aydır büyük aşk yaşadığı iş adamı Berk Suyabatmaz’la birlikteliğini noktaladı. Berk Suyabatmaz ile Çeşme tatilinde yollarını dostça ayırma kararı alan Berrak Tüzünataç, toparlamak için Bodrum’a geçtiği öğrenildi. İşte Detaylar..

Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç’tan Bayram Kaçamağı

Berrak Tüzünataç İle Berk Suyabatmaz Neden Ayrıldı?

Geçtiğimiz sene Burcu Esmersoy’la bir buçuk senelik evliliğini bitirdikten sonra gönlünü güzel oyuncu Berrak Tüzünataç’a kaptıran Berk Suyabatmaz en son duygusal bir paylaşımıyla gündeme gelmişti.  ünlü iş adamı ve Berrak Tüzünataç’tan bayram kaçamağı için Çeşme giden çift 8 aydır aşklarını bitirme kararı aldılar. Berrak Tüzünataç İle Berk Suyabatmaz Ayrıldı.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Ayrılık Kararı Sonrası Bodrum’da Soluğu Aldı!

8 aydır birlikte olan ünlü çiftin ayrılık kararı magazin gündeminde sürpriz bir biçinde yer aldı. Öncesinde oyuncu Meslektaşı Birkan Sokullu ile ayrılan Berrak Tüzünataç’ın aşkta yüzü yine gülmedi. Sürpriz ayrılığında hemen ardından Bodrum’a geçen Berrak Tüzünataç, burada dostlaryla birlikte olarak kafa dağıtmaya çalışacağını öğrenildi.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Sosyal Medya’da Hala Takipteler!

Sonrasında İstanbul’a dönecek olan çift, henüz birbirlerini takipten çıkarmazken, beraber çekilmiş fotoğraflarını kaldırdılar.

Berk Suyabatmaz’tan Sevgilisi Berrak Tüzünataç’a Duygu Dolu Sözler

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler