Ana SayfaDedikoduBerk Suyabatmaz'tan Sevgilisi Berrak Tüzünataç'a Duygu Dolu Sözler

İlgili Postlar

Berk Suyabatmaz’tan Sevgilisi Berrak Tüzünataç’a Duygu Dolu Sözler

Korona virüs salgını sebebiyle karantina döneminde Berk Suyabatmaz ile geçiren oyuncu Berrak Tüzünataç, aşkına mutfakta yeteneklerini sergiledi. İşadamı Berk Suyabatmaz’tan Sevgilisi Berrak Tüzünataç’a Duygu Dolu Sözler.. Detaylar Haberimizde..

Berk Suyabatmaz’dan “Düğüne Giderim” Açıklamasına Beklenmeyen Cevap!

Berk Suyabatmaz’tan Sevgilisi Berrak Tüzünataç’a Duygu Dolu Sözler

Karantinalı günler, ünlü kadınların evlerinin mutfaklarındaki hünerlerini gün yüzüne çıkardı. Ortalama iki aydır iş adamı sevgilisi Berk Suyabatmaz ile beraber karantinada olan güzel oyuncu Berrak Tüzünataç mutfakta marifetlerini sergiledi. Berk Suyabatmaz’tan Sevgilisi Berrak Tüzünataç’a özgü Dolu Sözler Geldi…

Berrak Tüzünataç’dan Burning Man

Berk Suyabatmaz: “Şov Yapmış”

Bolca malzemeli yumurtalı bir adet sandviç yapan Berrak Tüzünataç, sevgilisinin gönlünü bir kez daha fethetti. Berk Suyabatmaz sevgilisi Berrak Tüzünataç’ın ellerinden çıkan lezzeti “Şov yapmış” kelimesiyle yayınladı.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Berk Suyabatmaz'tan Sevgilisi Berrak Tüzünataç'a Duygu Dolu Sözler
Berk Suyabatmaz’tan Sevgilisi Berrak Tüzünataç’a Duygu Dolu Sözler

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ile Berk Suyabatmaz, 2018 senesinde nikah masasına oturmuşlardı. Ünlü ikili geçen yıl eylül ayında ise mutlu giden evliliklerini bitirmişlerdi. Bu olay boşanmanın üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen Berk Suyabatmaz’ın oyuncu Berrak Tüzünataç ile magazincilere görüntülenmesi, magazin kazanına bomba gibi düşmüştü.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Burcu Esmersoy, magazin muhabirlerinin, “Düğünlerine davet edilseniz gider misiniz?” sorusuna ise “Davet ederlerse giderim tabii ki. Bana yeter ki düğün olsun. Neden gitmeyeyim?” şeklinde cevap vermesi haftalarca konuşulmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler