Ana SayfaÜnlülerSeray Kaya'dan Yürek Dağlayan Paylaşım "Dayanamıyorum"

İlgili Postlar

Seray Kaya’dan Yürek Dağlayan Paylaşım “Dayanamıyorum”

Geçen yıl babasının ölümüyle hüzne boğulan yetenekli oyuncu Seray Kaya, bu defa da anneannesini kaybetmenin dayanılmaz acısı ile derinden etkilendi. Bu acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Seray Kaya, “Kalbim artık dayanmıyor” ifadeleriyle yürekleri dağladı. İşte Detaylar..

Kadın Dizisinin Şirin’i Seray Kaya’nın Acı Günü!

Seray Kaya’dan Yürek Dağlayan Paylaşım “Dayanamıyorum”

Başarılı yyuncu Seray Kaya, babasının ölümünün peşinden şimdi de anneannesini kaybetmesiyle yıkıldı. 29 yaşındaki genç oyuncu Seray Kaya, ani ölüm haberini İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerine duyurdu. Seray Kaya’dan Son Paylaşım

Seray Kaya: “Kalbim Artık Dayanmıyor!”

Anneannesinin bir görüntüsünü paylaşan Seray Kaya, paylaşımına şu mesajı yazdı; “Nur yüzlüm, nurlar içinde… Arayan, mesaj atan herkese minnetle… Kalbim artık dayanmıyor! Nurlar içinde, babamla birlikte… Canım anneannem…”

İşte Seray Kaya’nın Yürek Daylayan O Paylaşımı;

Seray Kaya'nın Yürek Daylayan O Paylaşımı
Seray Kaya’nın Yürek Daylayan O Paylaşımı

Seray Kaya kimdir?

Seray Sever Doğum Günü’n de Babasını Kaybetmişti!

Genç oyuncu Seray Kaya’nın babası Hasan Kaya, geçen sene Şubat ayında yaşamını yitirmişti. Doğum gününde babasının ölüm haberiyle sarsılan Seray Kaya, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda “Babam… Hani derler ya babasının kızı… Ben tam da babasının kızıydım. Büyüdükçe sana benzemenin gururunu yaşadım. Ve evet, sen olmaktan gurur duydum ve hep duyacağım. Sen her zaman bana merhameti, saygıyı, güçlü kalmayı öğrettin. Ben ağladığımda ‘Arkanda dağ gibi baban var’ derdin. Ben hayatımın her zor anında gücümü senden aldım. Şimdi biliyorum ki daha da güçlü olma vakti. Belki aramızdan ayrıldın ama bildiğim bir şey var ki sen asıl şimdi doğru yerde gerçek kavuşmanı yaşıyorsun. Doğum günüm seninle benim aramda bir bağ babacım. Gidişinin o güne denk gelmesinin bir sebebi var biliyorum. Ve kavuşacağımız günü bekliyorum. Seni çok seviyorum. 03.02.2019 Babamın vefatında arayan, mesaj atan, gelen-gelemeyen herkesten Allah razı olsun. Çok sağ olun” ifadelerini kullanmıştı.

Seray Kaya, Takipçisine Çok Sinirlendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler