Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli'den Aşk İtirafı!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Aşk İtirafı!

Eski sunucu yeni şarkıcı Defne Samyeli, Saba Tümer’in sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınına konuk olarak katılarak samimi açıklamalar yaptı.. Canlı yayın sırasında kendisine yöneltilen aşk sorularına verdiği cevaplarla kafaları karıştıran Defne Samyeli’nin neler neler anlattı? Detayları Haberimizde..

Cem Yılmaz İle Defne Samyeli Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı! Meğer Cem Yılmaz O Dedikoduları Önceden Biliyormuş!

Defne Samyeli’den Aşk İtirafı!

En son Karantina günleri boyunca yaptığı sporları hiç bir zaman ihmal etmediğini gösteren güzel şarkıcı Defne Samyeli, son yayınladığı bir paylaşımında da bunları gözler önüne serivermişti. Kas şovu yaparak takipçilerini hayran bırakan ünlü güzel yüzlere neğeni ve yorum almıştı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile olan beraberliğini sonlandırdıktan sonra sessizliğe bürünen Defne Samyeli, uzunca bir aradan sonra ilk defa canlı yayında sessizliğini bozdu. Defne Samyeli’den Aşk İtirafı Geldi..

Defne Samyeli Kimdir?

Defne Samyeli: “Kendimi Büyüyor Gibi Hissediyorum”

Ünlü sunucu Saba Tümer’in canlı yayınına konuk olan Defne Samyeli, “Aşka inancın kaldı mı?” sorusuna, “Tabii, sevilebilmek, aşık olabilmek; sana aşık olunmasından ya da sevilmekten çok daha güzel bence. Kendimi büyüyor gibi hissediyorum. Kendini bulutlar üzerinde hissettiğin duygular peşinde koştuğun, kendine çok bağlandığın bir durumsa büyük bir aşk yaşayacaksan beraberinde büyük bir nefret kaçınılmaz” cevabını verdi.

“Ben Her Bahar Aşık Olurum”

Öte taraftan ünlü güzel Defne Samyeli, “Ben her bahar aşık olurum. Şu an aşık değilim ama olabilirim. Şarkı da söylenen gibi aşık değilim olabilirim, yüzde elli sevebilirim” ifadeleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler