Ana SayfaDedikoduDeren Talu'nun Aşkını İlan Ettiği Yakışıklı Kim?

İlgili Postlar

Deren Talu’nun Aşkını İlan Ettiği Yakışıklı Kim?

Şarkıcı Defne Samyeli’nin mimar Eren Talu ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu, aşk yaşadığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ünlü güzelin aşık olduğu yakışıklı kim? İşte Detaylar..

Deren Talu’nun İdolü Beren Saat!

Deren Talu’nun Aşkını İlan Ettiği Yakışıklı Kim?

Eski sunucu yeni şarkıcı Defne Samyeli’nin 23 yaşındaki kızı Deren Talu, Baran Tınaz ile birlikte olduğunu sosyal medya sayfasından  yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Umut Evirgen’in yakın dostu olduğu bilinen Baran Tınaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla aşklarını ilan etti. Deren Talu’nun Aşkını İlan Etti.

Defne Samyeli kimdir?

Sosyal Medyada Pozlarını Paylaşmışlardı!

Deren Talu Baran Tınaz geçtiğimiz günlerde çimlerin üzerinde verdikleri bu pozları sosyal medyadan takipçileri için ayrı ayrı paylaşmışlardı. Ünlü güzel Deren Talu, sevgilisi Baran Tunaz’ın bu paylaşımına kalp emojisi ile yanıt vererek aşkını ilan etmişti.

İşte O Paylaşım;

Deren Talu Baran Tınaz
Deren Talu Baran Tınaz

Deren Talu Kimdir?

23 yaşına giren ünlü güzel Deren Talu, geçen günlerde sosyal medyada bir takipçisinin “Çekingen misin yoksa atılgan mı?” sorusuna şu cevabı vermişti: “İkisi de. Moduma çok bağlı. Çok tanımadığım bir ortamdaysam çekingenim, yoksa genel olarak atılganım.”

“Oyuncu olarak idol gördüğün biri var mı?” sorusunu Deren Talu, “Beren Saat” şeklinde yanıtlamıştı. Deren Talu, “Sence annen mi daha güzel yoksa sen mi?” soruna, “Annem” şeklinde cevap vermişti. Deren Talu, son olarak da bir takipçisinin “Sence de fazla iddialı ve açık giyinmiyor musun” sorusuna da, “Hayır” yanıtıyla olay olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler