Ana SayfaDedikoduBir Daha Büşra'yla Çalışmam Diyen Şafak Sezer'e Büşra Pekin'den Cevap Geldi!

İlgili Postlar

Bir Daha Büşra’yla Çalışmam Diyen Şafak Sezer’e Büşra Pekin’den Cevap Geldi!

Ünlü oyuncu Büşra Pekin, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in “Bir daha Ersin Korkut ve Büşra Pekin ile Çalışmam” ifadeleriyle sitemine cevap bakın neler neler söyledi. Detaylar Haberimizde..

Şafak Sezer’den Eski Rol Arkadaşlarına Olay Sözler! “Bir Daha Onlarla Çalışmam!”

Şafak Sezer’e Büşra Pekin’den Cevap Geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’nin ünlü komedyenlerinden biri olan  Şafak Sezer, popçu Serdar Ortaç’ın sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınında konuk olmuş ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.  Ünlü komedyen, ortalama 1 saat süren muhabbetlerinde ünlü ikilinin kahkahaları yer alırken, başrolünde oynadığı projelerden de konu açan, çok çarpıcı bir itiraf yaptı. 49 yaşındaki usta komedyen, ilk başrol oynadığı Kutsal Damacana filminde oynayan Ersin Korkut ve Büşra Pekin’e değim yerindeyse ateş püskürmüşdü. Şafak Sezer’e Büşra Pekin’den Cevap Geldi!

“Bir Kere Bile ‘Kutsal Damacana’da Oynadıklarını Söylemediler”

“İlk başrolüm, çok güzel bir film, hayatımdaki en güzel film. Ömrümün en çok enerjisini buraya verdim” diyen ünlü oyuncu Şafak Sezer, “Ne kadar acı bir şey; Ersin Korkut ve Büşra Pekin, bir kere bile ‘Kutsal Damacana’da oynadıklarını söylemediler. Büşra Pekin ve Ersin Korkut’la hayatları boyunca bir daha çalışmam. Hiçbir zaman, asla!” ifadeleriyle Kutsal Damacanadaki eski rol arkadaşlarına sert bir dilde sitem etmişti.

Ersin Korkut Kimdir?

Habertürk’ten Onur Aydın’ın yapmış olduğu özel haberine göre; oyuncu Büşra Pekin, önceki gün gazetecileri şu demeçi verdi;

Şafak Sezer kimdir?

“Ersin’in de, Benim de Hiçbir Zaman Öyle Bir Tavrımız Olmaz”

“Biz telefonla konuştuk. Uzun süredir aramıyoruz, sohbet etmiyoruz diye sitem etmiş. Herhangi bir sorun yok. Ersin’in de, benim de hiçbir zaman öyle bir tavrımız olmaz. Kutsal Damacana filmi ikimizin de çok sevdiği, çok severek oynadığımız bir filmdi. Ne zaman konusu açılsa güzel bahsettiğimiz bir film ama hiç konusu açılmadan başarımızdan, işimizden bahsetmiyoruz.”

Bir zamanlar verdiği aşırı kilolar hakkında da söz açan Büşra Pekin, gazetecilerin “Nasıl hissediyorsunuz?” sorusuna, “Sağlıklı hissediyorum, evde spora devam ediyorum” yanıtını verdi.

Ersin Korkut Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler