Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen: O Konuşmayı Yaparken Ağzım Kurudu

İlgili Postlar

Gülben Ergen: O Konuşmayı Yaparken Ağzım Kurudu

Karantina günlerinde Instagram canlı yayınlarında ünlü ve fenomen isimleri ağırlamaya devam eden gazeteci yazar Emre Kara’nın canlı yayın konuğu Gülben Ergen oldu. Yaptığı TEDx konuşması için çok heyecanladığını söyleyen Ergen, yayını izleyen binlerce insana samimi itiraflarda bulundu. Emre Kara Gülben Ergen röportajı detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Emre Kara Gülben Ergen röportajı samimi geçti

İnsanın kendini beğenmesiyle, sayması arasında ciddi bir fark var. Çok güzelsiniz derler “güzel değilim, daha özelim” derim. Mesleğimiz gereği hep dışımızı süslüyoruz. İçimi süslemeye geçeli kendimi daha güçlü hissediyorum. Bizden daha üstün vasıfları olan insanların yaşama nasıl baktıkları çok önemli. Çocuk sevgisi, Allah sevgisi, sanat bizi güzel yapan değerler.
Gülben Ergen kimdir?

Çocuklarla ilgili olan her şeyi kendime dert ediniyorum. 9 yıla 40 tane anaokulu sığdırabildim. Bu güç dediğimiz şeyi fırsata çevirebildim. Kimseyi yargılamış olmayayım ama çocukları uzaktan sevmekle ‘al sana bir çikolata’ demekle ben yetinemiyorum.

Atlas, Ares ve Güney’e de söylüyorum; bir sürü dizi, albüm, ödüllerden ziyade hangi mesleği seçerlerse seçsinler benim çocuklarıma bırakacağım en önemli mirasımdır anaokulları. Çünkü şarkıların modası geçebilir, daha güzel daha seksi birileri gelebilir yıllar içinde.

Emre Kara, Twitter’da en çok konuşulanlar listesinden günlerce düşmeyen TEDx konuşması hakkında Gülben Ergen’e sorduğunda;

TEDx konuşmasını yaparken çok heyecanlandım ve ağzım kurudu. Bir grup insan şunu çok seviyor: “Portakal orada kal! Gelişme, değişme, farklı şeyler yapma… TEDx’de çok bozdu Gülben Ergen’i konuşmacı olarak çıkarıp” falan. Oraya beni kara kaşıma kara gözüme çıkarmadılar. O gün konuşmaların ana başlığı şuydu: “Alt Üst Olmak”

Bir yerden sonra nasır tuttum. Saldırılara savunuyla cevap vermeye kalksaydım hiçbir şey yapamazdım. O yüzden üretmeye ve çalışmaya devam. İyi yaptığın şeylerin altını sürekli çizmek bir marifet değil, ama kendini saymak güzel bir şey. Konuşmayı yaptıktan sonra pozitif geri bildirimler aldım.

Dinleyince hala infilak ediyorum!

İnfilak hala çok sevdiğim bir iş. Dinleyicilerim benden yeni bir albüm bekliyor ama albüm için şarkıların hepsini single olarak çıkarınca albümün boynu bükük kaldı. Ülke gündemi sürekli değişiyor. Müziğin iyileştirici olduğuna çok inanıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler