Ana SayfaDedikoduDeren Talu'nun İdolü Beren Saat!

İlgili Postlar

Deren Talu’nun İdolü Beren Saat!

Deren Talu’nın idolü Beren Saat. Defne Samyeli’nin küçük kızı Deren Talu geçtiğimiz sene ilk kez podyuma çıkmıştı. Oyuncu olmayı düşündüğünü ve kendisine gelen projeleri değerlendirdiğini açıklayan Talu uzun bir süredir özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Oynayacağı rolle ilgili katı kuralları olduğunu açıklayan Talu kendisine Beren Saat’i örnek aldığını söyledi. İşte Talu’nun o açıklamaları;

Kariyerine Karar Vermeye Çalışıyor

Geçtiğimiz sene ilk kez podyuma çıkan Deren Talu defile sonrasında  “Çok güzel bir deneyimdi, Türkiye’nin birçok yerinden teklifler alıyorum. Bir aksilik olmazsa devamı da gelecek” dedi. açıklamasını yapmıştı. Oyuncu olmak istediğini ilk kez bu şekilde dile getiren Talu yer alacağı iddia edilen bir sinema filmi hakkında herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etmişti.

Murat Boz’dan Deren Talu Açıklaması!

Türkan Şoray Kuralları Koydu

Kerim Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Deren, geçtiğimiz aylarda kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı. “Son Kale – Hacıbey” filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan Deren Talu oyunculuk eğitimi almaya başladığını söyledi. Yer alacağı projeler için şartları olduğunu belirten Talu “Oyunculukta Türkan Şoray kanunlarım var. Son çektiğim filmde öpüştüm. Ama çıplaklığa ve sevişme sahnelerine karşıyım. Açık seçik olmadan, üstü kapalı olabilir” sözleriyle epey kafaları karıştırdı.

Deren Talu Kimdir?

Deren Talu’nun İdolü Beren Saat!

Karantina sürecinde sosyal medyada soru cevap paylaşımıyla kendi hakkında merak edilenleri yanıtladı. Bir takipçisinin “Sence de fazla iddialı ve açık giyinmiyor musun” şeklindeki sorusuna “Hayır” yanıtını veren Talu, “Sence annen mi daha güzel sen mi?” sorusunu ise Defne Samyeli’nin fotoğrafını paylaşarak “Annem” cevabıyla yanıtladı.  “Oyuncu olarak idol aldığın biri var mı?” sorusunu ise “Beren Saat” olarak yanıtlayan Talu, ekran önündeki kariyerine devam etmek istediğinin sinyallerini de vermiş oldu.

Beren Saat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler