Ana SayfaÜnlülerYasmin Erbil'in Şaşırtan İtirafı...

İlgili Postlar

Yasmin Erbil’in Şaşırtan İtirafı…

Korona virüs sebebiyle evinden hiç çıkmayan ve karantina günlerindeki sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, takipçileriyle soru cevap etkinliği düzenledi. İlginç itiraflar yapan Yasmin Erbil ve Detaylar Haberimizde..

Arkadaşlarını Şikayet Eden Yasmin Erbil Açıklama Yaptı!..

Yasmin Erbil’in Şaşırtan İtirafı…

Sosyal medya üzerinden hesaplarını oldukça aktif kullanan ünlü isimlerden biride Yasmin Erbil, son olarak takipçilerinin kendi hakkında merak ettiği sorulara cevap verdi.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızı olan Yasmin Erbil, ailesine yönelik itiraflarıyla şaşkına çevirdi.

Mehmet Ali Erbil'in son durumu hakkında yeni açıklama!

Yasmin Erbil; “Annemle Babamın Evli Olmasını Çok İsterdim”

Bir takipçisinin “Kardeşlerinle aran nasıl? Annenle babanın hala evli olmasını ister miydin?” sorusu karşısında Yasmin Erbil şöyle söyledi..

Nergis Kumbasar Kimdir?

“Annemle babamın hala evli olmasını çok isterdim. Anne ve babayla aynı evde büyümek çocuk için en doğru en güzel şey”

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile Ünlü oyuncu Nergis Kumbasar, Yasmin Erbil henüz 1 yaşındayken, 1996 senesinde boşanmışlardı.

Yasmin Erbil; “Kimseye Eyvallahım Yok!”

Diğer bir takipçisinin ise “Mehmet Ali Erbil’in kızı olmanın zorlukları nelerdir? sorusuna da cevap veren Yasmin Erbil, “Aslında kimseye eyvallahın olmuyor o baya güzel” şeklinde cevapladı.

Farklı bir sosyal medya kullanıcısının sorduğu şu soruya ise “Mehmet Ali Erbil’in kızı olmak nasıl bir duygu?” Yasmin Erbil, şöyle dedi: “Bazen güzel bazen kötü genelde baya güzel.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler