Ana SayfaDedikoduEce Erken'nin Eski Eltisi Hakkında Olay İtirafı! Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

İlgili Postlar

Ece Erken’nin Eski Eltisi Hakkında Olay İtirafı! Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Ünlü sunucu Ece Erken, Behzat Ç.’li ölüm tehdit iddiasınn hemen ardından eski eltisinin hakkında inanılması güç iddialar öne sürerek Güldeniz Uçar’ı savcılığa şikayet etti. Ece Erken’nin Eski Eltisi Hakkında Olay İtirafı! Detayları Haberimizde..

Pucca’dan Ece Erken’e Olay Sözler!

Ece Erken’nin Eski Eltisi Hakkında Olay İtirafı! Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Uzunca bir dönemdir magazin gündemini sarsan olaylarıyla meşgul eden sunucu Ece Erken, şimdide çocuğunun babasının yengesi olan eski eltisinin kendisini vurdurtmaya çalıştığını söyleyerek herkesin ağzını açıkta bıraktı. şoke etti. Ece Erken’nin Eski Eltisi Hakkında Olay İtirafı!

Ece Erken, Eski Eltisi Güldeniz Uçar’ı Savcılığa Verdi!

Sunucu Ece Erken’in Avukatı Mete Menekşe tarafından savcılık makamına başvuran Ece Erken, şikayet dilekçesinde eski eltisi Güldeniz Uçar’ın bir görüntülü arama esnasında kendisini vurdurtmak için Fatih Sipahi adlı bir arkadaşından yardım istediğini, bu sohbete şahitlik yapan Fatih Sipahi’nin güzellik merkezi sahibi olan eski sevgilisi Özge Özel’in de bu olayı kendisine aktardığını söyledi.

Özge Özel isimli kişi ise geçtiğimiz haftalarda sahibi olduğu güzellik merkezinin eski sevgilisi olan Fatih Sipahi tarafından silahla saldırılması  olayıyla gündeme yansımıştı.

Ece Erken Can Güvenliği Sebebiyle Suc Duyurusu Yaptı!

tv 100 televizyonlarında yayınlanan Magazin Hattı’nın yapmış olduğu özel haberine göre, sunucu Ece Erken’in de bu olaylar sebebiyle  can güvenliği dolayısıyla suç duyurusunda bulduğu söylendi.

Güldeniz Uçar Daha Önce Mahkemeye Vermişti!

Ece Erken, öfkesli olduğu eski eltisi Güldeniz Uçar hakkında sosyal medya hesabından katıldığı bir canlı yayında da ağır sözler söylemiş ve  Güldeniz Uçar da buna karşılık avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla mahkemeye başvurduğu öğrenilmişti.

Eski elti Güldeniz Uçar, ”Bana sosyal medyadan korkunç küfür ve hakaretler etti” dediği Ece Erken hakkında, 100 bin TL’lik tazminat talebiyle dava açtı. Güldeniz Uçar, sonrasında da sunucu Ece Erken hakkında uzaklaştırma kararı da aldırmıştı.

Ece Erken kimdir?

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ece Erken, kendisine sosyal medya ve yakınlarından ulaşarak ölüm tehditleri savuran kişi hakkında savcılığa giderek suç duyurusunda bulunmuş, şunları anlatmıştı:

“Instagram’da kendime ait olan sayfamdan yaptığım paylaşımların altına gerçek ismini bilmediğim ancak kendisini Erdal Ç. olarak tanıtan bir kişi tarafından tehdit mesajları yazılıyor. Asıl ismini bilmiyorum ama dilekçede vermiş olduğum numarayı kullanıyor.”

Şikayet Dilekçesinde sapığının sevgilisi olduğunu söylediğini, asistanını, makyözünü aradığını belirten ünlü sunucu şöyle devam etti:

“Bu kişi asistanıma, makyözüme ‘Sevgilime selamımı ilet ve onu çok sevdiğimi söyle. Ece şu an yanınızdaysa beni aramasını söyler misiniz? Şu an Samsun’dayım, böyle susmaya devam ederse oraya gelmek zorunda kalacağım.’

‘Behzat Ç. rol yapar ama Erdal Ç. gerçekleri yapar. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim’ gibi sözler söylemiş.”

Sunucu Ece Erken’in şikayeti sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ece Erken’e Olay Gönderme!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler