Ana SayfaÜnlülerAlişan, Yanıtları İle İsyan Etti!

İlgili Postlar

Alişan, Yanıtları İle İsyan Etti!

Son günlerde evinin çok büyük olduğu eleştirileriyle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Alişan sonunda isyan etti. Uzun zaman sonra ilk kez röportaj vererek karantina sürecini eşiyle birlikte anlatan Alişan “Evim büyükse kime ne” yanıtıyla gündeme damgasını vurmuştu. Şarkıcı Alişan, önceki gün eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile birlikte İstinye’de objektiflere yansıdı.

Alişan’ın Takipçilerini İkiye Bölen Yeni İmajı!..

 

Alişan: 4 ay tatil yaptık, yeter artık

 

Şarkıcı Alişan, önceki gün eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile birlikte İstinye’de objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alişan, “4 ay tatil yaptık. Yeter artık. Sahneler, konserler başlıyor” şeklinde konuştu. Şarkıcı Alişan, önceki gün eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile birlikte İstinye’de görüntülendi. Alişan, hafta sonunu ailece akşam yemeği yiyerek ve alışveriş yaparak geçirdiklerini söyledi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alişan, konserlerin başlayacağını belirterek, “4 ay tatil yaptık. Yeter artık. Sahneler, konserler başlıyor” dedi. ‘Ünlülerin evlilikleri genelde kısa sürüyor. Siz evlenirken böyle bir korkuya kapıldınız mı?’ sorusuna karşısında evliliğin zor olmadığını dile getiren Alişan evliliği insanların bunu zorlaştırdığını söylemişti. Buse Varol ise Alişan’ın hem karantina döneminde, hem de normal dönemlerde eşinin kendisine çok yardımcı olduğunu ve özellikle Türk kahvesini çok iyi yaptığını açıkladı.

Buse Varol Kimdir?

Alişan, Yanıtları İle İsyan Etti!

Sürekli cimri olduğu iddialarıyla gündeme gelen eşi hakkında açıklama yapan Buse Varol bu eleştirileri ” Buse Varol, “Asla cimri değil. Özel günlerimizde bana çok pahalı hediyeler alır. Her defasında “Buna bu kadar para vermene ne gerek var. Zaten bin tane çantam var” diyorum ama o “Bu model yeni çıkmış. Bunu takmanı isterim, sana yakışır” der. En pahalısını alır. Alişan cimri değil ama ben ona göre daha bonkörüm. 3 yıldır görüşmediğim bir arkadaşıma bile içimden gelirse hediye alırım” sözleriyle yanıtlamıştı. Şarkıcı Alişan, önceki gün eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile birlikte İstinye’de görüntülendi. Alişan, hafta sonunu ailece akşam yemeği yiyerek ve alışveriş yaparak geçirdiklerini söyledi.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Alişan, konserlerin başlayacağını belirterek, “4 ay tatil yaptık. Yeter artık. Sahneler, konserler başlıyor” dedi.

Alişan Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler