Ana SayfaÜnlülerAlişan'ın Takipçilerini İkiye Bölen Yeni İmajı!..

İlgili Postlar

Alişan’ın Takipçilerini İkiye Bölen Yeni İmajı!..

Ünlü şarkıcı Alişan, Korona virüs salgını sebebiyle kendini eve kapatan ünlüler arasında.. Karanitnalı günlerinde eşi Buse Varol ve oğluyla bol bol zaman harcayan ünlü türkücü sakalını ve bıyığını keserek yepyeni bir imaja büründü. Alişan’ın yeni imajına takipçileri yorumlar yağdırdı. Detaylar Haberimizde..

Alişan’dan Sinan Akçıl’a Şok Sözler

Alişan’ın Takipçilerini İkiye Bölen Yeni İmajı!..

Korona virüs salgını sebebiyle yüzünden hepimizin evlerimizde karantinada olduğu şu günlerde, virüse yönelik alınan tedbir kararları içeriğinde tüm kuaförler kapatıldı.

Durum böyle olunca pek çok vatandaş kendi saç ve sakalını kendi kesmeye başladılar. Bu isimlerden biri de ünlü türkücü Alişan oldu.

Alişan kimdir?

Aliçan’ın Takipçileri İkiye Bölündü!..

Uzunca bir dönemdir bıyıklı ve sakallı görmeye alışık olduğumuz Alişan, sakalını ve bıyığını evinde kesti. Bu yepyeni imajını hayranlarıyla sosyal medya üzerinden paylaşan ünlü şarkıcı, “Arkadaş sakal bıyık gidince bir insan bu kadar mı değişir, bu kadar mı küçülür yaşı ya” derken ünlü şarkıcının bu yepyeni imajı takipçilerini de ikiye böldü.

Buse Varol Kimdir?

“Aynalı Tahir Yıllarına Benzemişsin”

Sosyal medya yorumlarıyla görüşlerini bildiren takipçileri Alişan’a, “Aynalı Tahir yıllarına benzemişsin”, “Cennet mahallesindeki Ferhat’a dönmüşsün” ifadeleriyle yorumlar yaptılar..

Buse Varol Duygusal Paylaşım Yaptı!

“Baba Sakallara Ne Oldu?”

Bu yeni imajı için kendi kendi nede espri yapan ünlü türkücü, oğluyla çekilen bir fotoğrafını paylaşıp, “Baba sakallara ne oldu? dedi. Daha buralardayız oğlum, tekrar çıkar dedim. Baba bir daha kesme! dedi” ifadeleriyle notunu düştü..

 

İşte Alişan’ın Yepyeni İmajı;

Alişan'ın Yepyeni İmajı
Alişan’ın Yepyeni İmajı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler