Ana SayfaÜnlülerCoşkun Sabah'dan İnanılmaz Koronavirüs İtirafı!..

İlgili Postlar

Coşkun Sabah’dan İnanılmaz Koronavirüs İtirafı!..

Ünlü besteci ve şarkıcı Coşkun Sabah, koronavirüs salgını sebebiyle konserleri iptal edilince, maddi gelirlerinde bayağı bir azalma olduğunu itiraf ederek çarpıcı açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı “3-4 ay dayanırım ama sonrasını bilemem” dedi. Detaylar Haberimizde..

Coşkun Sabah’tan Ukraynalı Güzel Açıklaması

Coşkun Sabah’dan İnanılmaz Koronavirüs İtirafı!..

Ünlü ses sanatçısı Coşkun Sabah, korona virüs nedeniyle bu yıl konserleri ertelenince kendisi için maddi krizin kapısında olduğunu anlattı. İstanbul’un yanı sıra pek çok şehirde gayrimenkulleri olan şarkıcı Coşkun Sabah, 3 haftadır karantinada olduğunu söyleyerek sitemde buşundu.

Coşkun Sabah; “Anca 3-4 Ay Dayanabilirim”

Maddi yatırımlarının yanı sıra sahne alarak da kazancını devam ettiren ünlü sanatçı, artık farklı bir yaşantısı olduğunu dile getirdi. 67 yaşına geldiği için sokağa çıkma yasağı gelen Coşkun Sabah, telefonla bağlandığı 2. Sayfa magazin programına içini döktü. Ünlü şarkıcı; “Konserlerimiz iptal oldu ve ne zaman başlayacağı belli değil. Rakam söylemek istemiyorum ama çok zararım var. Hazıra dağ dayanmaz. 3-4 ay dayanırım ama sonrasını bilemiyorum” ifadelerini kullandı.

Ceyda Sabah: ‘Coşkun Sabah beni defalarca aldatmış’

Eski Eşine Ceyda Okay’a Ödediği Tazminat Sıkıntı Getirdi!..

Ünlü ses sanatçısı, para sıkıntısı çekmesinin en büyük sebeblerinden birinin de boşanması olduğunu söyleyerek geçen sene Türkiye güzeli Ceyda Okay’dan boşanırken kendisine 4 daire, 1 dükkan ve 2.2 milyon TL tazminat veren ünlü isim, “Biliyorsunuz ayrılık döneminde yüklü bir tazminat ödedim” şeklinde ifade etti.

Coşkun Sabah kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler