Ana SayfaÜnlülerCoşkun Sabah'tan Ukraynalı Güzel Açıklaması

İlgili Postlar

Coşkun Sabah’tan Ukraynalı Güzel Açıklaması

Coşkun Sabah’tan Ukraynalı Güzel Açıklaması. Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, birlikte görüntülendiği Ukraynalı güzel model hakkında açıklama yaparak durumun yanlış anlaşılmasını engellemeye çalıştı. Detaylar haberimizde…

Coşkun Sabah’ın kız arkadaşıyla görüntü vermeme çabası

Coşkun Sabah Ukraynalı güzelle kamera karşısına geçti

Geçtiğimiz aylarda Ceyda Okay ile boşanma davası görülen ve uzun yıllardır süren evliliklerini sonlandıran usta sanatçı Coşkun Sabah, son iki aydır sık sık birlikte görüntülendiği Ukraynalı model ile kamera karşısına geçip poz verdi. Birlikte çekeceklerini söylediği klip sonunda çekildi.

Coşkun Sabah kimdir?

Sonunda klip çekildi

Coşkun Sabah, ‘Gönlümün Kraliçesi’ isimli şarkısına klip çekti. Klipte, en son geçtiğimiz hafta Cuma günü birlikte görüntülendiği Ukraynalı model Violetta ile birlikte kamera karşısına geçti. Coşkun Sabah, Ukraynalı model ile geçtiğimiz iki ay boyunca farklı farklı yerlerde birkaç defa görüntülenmiş, her seferinde “Birlikte klip çekeceğiz” diye açıklama yapmıştı.

Klipteki kız, birlikte görüntülendiğimiz Violetta

Coşkun Sabah, Violetta ile birlikte gerçekleştirdiği klip çekimleri için Fethiye – Kayaköy’de kamera karşısına geçti. Sabah, konu hakkında “Klipteki kız, birlikte görüntülendiğimiz Violetta. Onunla, 2 ay önce annesiyle İstanbul’a geldiğinde anlaşmıştık. Ama benim iş trafiğim yüzünden klibi 2 gün önce çekebildik.” diye açıklama yaptı.

Klip parasını almaya geldi

Usta sanatçı Coşkun Sabah, geçtiğimiz hafta Cuma günü Violetta isimli Ukraynalı manken ile Atatürk Havalimanı’nda görüntülenmişti. Ukraynalı model Violetta’yı havalimanının iç hatlar CIP salonunda karşılayan Coşkun Sabah, basın mensuplarının kendisini görüntülediklerini fark edince hemen aracına binmişti. Sonrasında araçtan inip güzel modeli uğurlamış ve basın mensuplarına durumu izah ederek “Klip çekimimiz tamamlandı. Model arkadaşımız Ukrayna’ya uçuyor. Onu yolcu ettim. Klip parasını almaya geldi. Yanlış bir şey anlaşılmasın.” demişti.

Coşkun Sabah’tan Ukraynalı Güzel Açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler