Ana SayfaDizilerMelisa Şenolsun'dan Nefes Nefese açıklaması

İlgili Postlar

Melisa Şenolsun’dan Nefes Nefese açıklaması

Melisa Şenolsun’dan Nefes Nefese açıklaması. Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Nefes Nefese dizisinde rol alan Melisa Şensolsun, dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Şenolsun, yeni rolü hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Melisa Şenolsun çağa ayak uyduramadı!

Nefes Nefese’nin Rüya’sından samimi açıklamalar

Star TV ekranlarında başlayan Nefes Nefese isimli dizide Uğur Yücel’in canlandırdığı karakterin kızı Rüya olarak rol alan güzel oyuncu Melisa Şenolsun, yeni rolü ve dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Milliyet’ten Sercan Kısmet’e konuşan Melisa Şenolsun’un o röportajından kesitler şu şekilde:

Melisa Şenolsun Kimdir?

Projede sizi etkileyen ne oldu?

Uğur Yücel’le çalışmayı reddedecek, çok az genç oyuncu olacağını düşünüyorum. Uğur Abi’nin, işini ve insanları sahiplenecek bir yapısı var. Oyunculuğuma çok katkıda bulunuyor. Onunla aynı sette olmak, küçük bir okul gibi… Ayrıca canlandıracağım Rüya’nın beni geliştireceğine inanıyorum. Sıradan hayatı varken, öğrendiği bir bilgiyle bütün bakış açısı değişiyor.

Rüya, annesi için tehlikeleri göze alıyor. Siz risk aldınız mı hiç?

Ben de inandığım şeylerin peşinden giden bir insanım. Ailem en başında konservatuvar okumamı istemiyordu. Evdekilere dershaneye gittiğimi söyleyip, Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oynamaya başladım.

Nefes Nefese’nin diğer dizilerinden farkı ne?

Şu an ekranda olan projeler, romantik-komedi türünde… Bizim işimiz aksiyon ve dram. İçinde sıcak bir aile hikayesi var. Bu ikisinin bir arada olması, diğerlerinden farklı kılıyor.

Diziler kısa sürede bitebiliyor, kaygılarınız var mı?

Her meslekte olduğu gibi oyunculukta da riskler var. Öğretmen olsaydım, atanamayabilirdim. Sadece işime odaklanıp, en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Rol için çarşaf giydiniz, neler hissettiniz?

Değişik bir şey hissetmedim. Rüya, gittiği Suriye’ye uygun davranmak için oranın adetlerine uymaya çalışıyor. O yüzden çarşaf giyiyor.

Rüya dizide Suriye’ye annesini aramaya gidiyor. Oradaki iç savaşı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Çekimler Antakya’da gerçekleştiği için o bölgedeki durumu takip etmemek mümkün değil. Çok üzülüyorum. Yardımsever millet olmamıza rağmen, bazı insanların kabul görmediğini fark etmek, ayrıca üzüyor. Elimden bir şey gelmemesi kötü hissettiriyor.

İlk olarak kış aylarında çekimlere başladınız. Uzun bir aradan sonra yeniden sette olmak sizi etkiledi mi?

Yeniden aynı sette olacağım için heyecanlıyım. Bazı bölümleri çektik ama yayın tarihi ertelenince, ara verdik. Aslında dinlenmiş olduk.Karakterimi, ekibi ve çalışmayı özledim.

Genç yaşta popüler olmak nasıl?

Getirileri ve götürüleri var. Göz önünde olduğum için, her genç gibi eğlenemiyorum. Ama popülerlik kısmıyla ilgilenmiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler