Ana SayfaÜnlülerMelisa Şenolsun çağa ayak uyduramadı!

İlgili Postlar

Melisa Şenolsun çağa ayak uyduramadı!

Ekranların sevilen ismi ve şu anda Nefes Nefese ile ekranlara gelen Melisa Şenolsun çağa ayak uyduramadı. İşte oyuncunun dikkat çeken açıklamaları.

 “Sosyal medyayı hiç beceremiyorum. Yanlış dönemde doğmuşum. Bana kalsa Instagram hesabım bile olmayabilirdi” diyen Melisa Şenolsun çağa ayak uydurmadığını söylerken oldukça ilginç bir röportaj verdi.

Melisa Şenolsun Nefes Nefese için ne dedi?

Nefes Nefese ile ekranlara döndü

Star TV’de ilk bölümü ile ekranlara gelen Nefes Nefese adlı dizi ile ekranlara dönüş yapan Melisa Şenolsun, şu anda en çok konuşulan dizilerin birisinde başrol oyuncusu. Uğur Yücel ve Şükrü Özyıldız gibi Türkiye’nin önemli oyuncuları ile başrol paylaşan oyuncu, yeni projesinden yaşamına kadar özel açıklamalar yaptı.

Melisa Şenolsun kimdir?

Projeyi nasıl kabul etti?

Nefes Nefese dizisinden gelen teklifi neden kabul ettiği, dizinin kendisine hangi yönleri ile cazip geldiği sorusuna yanıt veren Melisa Şenolsun, Uğur Yücel’le birlikte oynayacak olmanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. “Uğur Yücel ile çalışmayı reddedecek, çok az genç oyuncu olacağını düşünüyorum. Uğur Abi’nin, işini ve insanları sahiplenecek bir yapısı var. Oyunculuğuma çok katkıda bulunuyor. Onunla aynı sette olmak, küçük bir okul gibi… Ayrıca canlandıracağım Rüya’nın beni geliştireceğine inanıyorum. Sıradan hayatı varken, öğrendiği bir bilgiyle bütün bakış açısı değişiyor.” diyen Melisa Şenolsun, açıklamaları ile usta oyuncuyu da övdü.

Dizinin farkı ne?

Şu anda ekranlarda çok fazla dizi olmasına karşın dizinin farklı olduğunu söyleyen Melisa Şenolsun, dizinin farklarını şöyle anlattı; “Şu an ekranda olan projeler, romantik-komedi türünde… Bizim işimiz aksiyon ve dram. İçinde sıcak bir aile hikayesi var. Bu ikisinin bir arada olması, diğerlerinden farklı kılıyor.”

Ekran yaşta popüler olmak nasıl duygu?

“Getirileri ve götürüleri var. Göz önünde olduğum için, her genç gibi eğlenemiyorum. Ama popülerlik kısmıyla ilgilenmiyorum.” diyerek bu konuda temkinli cevaplar veren Melisa Şenolsun’un en dikkat çeken açıklamaları ile sosyal medya ile ilgili açıklamaları oldu. Sosyal medya konusunda biraz zayıf kaldığını ve çok fazla kullanmayı beceremediğini belirten oyuncu, yanlış çağda doğduğunu söyleyerek “Hiç beceremiyorum. Yanlış dönemde doğmuşum. Teknolojiden anlamıyorum. Sadece mail açabiliyorum, daha ilerisine gidemem. Bana kalsa Instagram hesabım bile olmayabilirdi.” dedi.

Adriana Lima ile görüşmüş

Amerika’da özel bir çalışma için bulunan Melisa Şenolsun, buradaki yaşamını da anlattı ve Adriana Lima ile görüştüğünü söyledi. Dünyaca ünlü mankenin çok farklı biri olduğunu söyleyen Melisa Şenolsun, “Aklınıza gelebilecek tüm ünlüler oradaydı. Metroyla gidip, öyle dönüyorlardı. Buradaki bilindik ünlü kaprisi hiç yoktu. Sıcak kanlılardı, hiç yabancı hissettirmediler. Adriana Lima’yla güzel bir sohbet ettim.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler