Ana SayfaÜnlülerTarkan Kızı Liya İçin Arayışta

İlgili Postlar

Tarkan Kızı Liya İçin Arayışta

Geçtiğimiz günlerde kızı Liya’yı kucağına alıp, baba olma sevinci yaşayan Megastar Tarkan Tevetoğlu, kızı için arayışa geçti. Kızları Liya’nın doğumundan sonra Megastar Tarkan ve eşi neden fikrini değiştirdi? İşte haberimizin detayları…

Tarkan’dan olay paylaşım!

Baba Oluyorum!

2016 yılında uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Dilek Pınar ile dünya evine girerek hayranlarını şaşırtan Megastar Tarkan, bir süre sonra sosyal medya hesabından baba olacağı ile ilgili bir video paylaşmıştı. Tarkan’ın yayınladığı videosunda mutlu hali gözlerden kaçmazken, “Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; ‘Doğru mu, değil mi?’ ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘Yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.” sözleri tüm sevenleri tarafından sevinç ile karşılandı.

‘Kızımız Liya Dünyaya Geldi!’

Geçtiğimiz ay Almanya-Moers’deki Bethanien Hastanesi’nde kızları Liya’yı kucağına alan Tarkan; bu haberi kızının yüzünün belli olamdığı bir fotoğrafına eklediği, “Kızımız “Liya” dünyaya geldi 🙂 Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çooook güzel duygular içindeyiz…” sözleriyle duyurmuştu.

Kızı Liya’yı emzirirken sorunlar yaşayan anne Pınar Tevetoğlu’na Tarkan emzirme koçu tutmuştu. Yazılanlara göre emzirme koçu; Pınar Tevetoğlu’nun kızını emzirirken yaşadığı sorunları çözmek için yardımcı olacak, anne sütü artırıcı beslenme şeklini, süt sağmayı, saklamayı, ısıtmayı ve emzirme biçimlerini öğretecek.

Özellikle Yabancı Bakıcı

Bugün yayınlanan Akşam Gazetesi’ nin  haberine göre Megastar Tarkan ve eşini dadı telaşı sarmış. Bebekleri Liya’yı kendi büyütmek istedikleri için 1 yaşına kadar dadı fikrine sıcak bakmayan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, bu kararından vazgeçti. Yabancı uyruklu bir bakıcı bulmak için dadı bulma kurumu Imperial Nannies’e başvuran çiftin, özellikle yabancı bir çalışan istemesinin nedeni ise hem çocuğunun birkaç dil öğrenmesi hem de bakıcının dedikodu yapmaması.

Tarkan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler