Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit o sendroma mı yakalandı?

İlgili Postlar

Burak Özçivit o sendroma mı yakalandı?

Burak Özçivit o sendroma mı yakalandı? Daha önce Meryem Uzerli’nin yakalandığı o sendroma, şimdi de yakışıklı oyuncu Burak Özçivit mi yakalandı? Burak Özçivit hangi sendroma yakalandı?

Reklam filminden 4 milyon kazanan Burak Özçivit’ten eşine hediye araba

Burak Özçivit tükenmişlik sendromuna mı yakalandı?

Ekranların yakışıklı yüzlerinden biri olarak dikkat çeken ünlü oyuncu Burak Özçivit, tükenmişlik sendromuna mı yakalandı? Şöhret hastalığı olarak da bilinen tükenmişlik sendromu, şimdi de Burak Özçivit’i mi eline geçirdi?

Burak Özçivit kimdir?

Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim

Burak Özçivit’in tükenmişlik sendromu yaşadığı, bu nedenle de psikologa gittiği iddia edildi. Güneş’in haberine göre; Burak Özçivit’in, psikologuna “Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu’ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum.” diye içini döktüğü iddia edildi.

Eşi Fahriye Evcen’i böyle anlattı

İddialara göre; Burak Özçivit doktoruna eşi Fahriye Evcen ile ilgili “Ben sevdiğim kadınla evlendim. Bana her zaman yardımcı oldu, oluyor.” dedi.

Fahriye Evcen kimdir?

Burak Özçivit ekrana ara mı veriyor?

Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in, tükenmişlik sendromu nedeni ile önümüzdeki sezon için gelen teklifleri değerlendirmediği, işine bir süre ara vereceği iddia ediliyor. Şimdi gözler Burak Özçivit’e çevrildi. Burak Özçivit’in sendrom iddialarına ne yanıt vereceği merak ediliyor.

Burak Özçivit’in yakalandığı iddia edilen bu sendroma daha önceden de Meryem Uzerli’nin yakalandığı iddia edilmişti. Meryem Uzerli’nin Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldığı sırada tükenmişlik sendromuna yakalandığı, hatta diziden de bu nedenle ayrıldığı ve Almanya’ya gidip tedavi gördüğü iddia edilmişti. Tükenmişlik sendromuna yakalanan bir diğer ismin de Burak Özçivit olduğu iddia ediliyor.

Meryem Uzerli kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler