Ana SayfaÜnlülerYavuz Bingöl Manavlarla Bir Arada!

İlgili Postlar

Yavuz Bingöl Manavlarla Bir Arada!

Geçtiğimiz hafta bir röportajında söylediği sözler nedeni ile oldukça tepki toplayan Yavuz Bingöl, manavlarla  ilgili ne söylemişti? Nasıl özür diledi? Neden bir araya geldi? Manavlar Yavuz Bingöl’e ne karşılık verdi? işte haberimizin detayları…

Yavuz Bingöl manavlardan özür diledi

Manav Mehmet Efendi Değilim

Geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda, siyasi görüşü hakkındaki açıklamalarıyla bir hayli eleştirilen Yavuz Bingöl; kendisini eleştirenlere bir hayli sert çıkıp “Eleştiriye de gelemiyorlar, polemik oluyor sonra. Kusura bakmasınlar. Ben manav Mehmet Efendi değilim. Bilinçli bir seçmenim. Artık bu yapmaya çalıştıkları şey insanlarda karşılık bulmuyor. Bir insanı kazanmak, ikna etmek, onu dönüştürmek kolay değil. Hepsinin sahip olduğu felsefeyi de eksiklerini de ortaya koyarak bir tartışma süreci başlatmaları gerekiyor. Bir köşede fark edilmeyi bekleyerek “Bir gün kıymetimizi anlayacaklar” diyerek de olmuyor. Bağırarak, küfrederek, birilerini aşağılayarak, başka yerlerde zaman geçirerek olmuyor.” diyerek tepkilerin dozunu daha da arttırmıştı.

Bana Yapılan Karalama Kampanyası

Eleştiri oklarının bir anda hedefi haline gelen Yavuz Bingöl; yeni bir açıklama yapmak zorunda kalıp, sözlerinin yanlış anlaşıldığını açıklamıştı. Muhabir arkadaşın samimiyetine inanarak sorularını yanıtladığını belirten ünlü türkücü, ” ‘Ben Manav Mehmet değilim, bilinçli bir seçmenim’ sözü hayal ürünü olarak röportaja yerleştirildi, manşete çekildi ve yine nedense Yavuz Bingöl’ü karalama kampanyasına dönüştürüldü. Belirttiğim gibi böyle bir niyetim olmamasına rağmen manav dostlarımdan özür dilerim.” diyerek maksadının çarpıtıldığını söyledi.

Tekrar Herkesten Özür Dilerim

Dün Meyve-Sebze ve Pazarcılar Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Emin Yarar ve Manavcılar Odası Başkanı Sinan Çınar ile bir araya gelen Yavuz Bingöl; sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek ‘Tekrar herkesten özür dilerim.’ dedi.

Meyve-Sebze ve Pazarcılar Federasyonu Başkan vekili Mehmet Emin Yarar; ünlü türkücünün özrünü kabul ettiklerini, sorunların çözüldüğünü, olayın tatlıya bağlandığını ve sorunların çözüldüğünü söyledi. Yavuz Bingöl ise ilerleyen zamanlarda pazar ve manavları bizzat gezeceğini, kalbini kırdığı tüm esnaf dostlarının gönlünü alacağını belirtti.

Yavuz Bingöl kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler