Ana SayfaÜnlülerBerk Oktay Çıplak Fotoğraflarını İfşaladığını İddia Ettiği Eşinden Boşandı

İlgili Postlar

Berk Oktay Çıplak Fotoğraflarını İfşaladığını İddia Ettiği Eşinden Boşandı

Başarılı oyuncu Berk Oktay, çıplak fotoğraflarının sosyal medyada dağıttını iddia ettiği eşi Merve Şarapçıoğlu’ndan bugün Kartal Anadolu Adliyesi’nde yapılan dava sonrası boşandı. Detaylar Haberimizde..

Berk Oktay’ın Uygunsuz Fotoğrafları Davalık Mı Oldu?

Oyuncu Berk Oktay Boşandı!..

Herşey başarılı oyuncu Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu’nun mahkemelik olmasıyla başlamıştı. Geçtiğimiz sene Magazin Haberleri’nde şok etkisi yaratan Berk Oktay’ın müstehcen resimlerinin sosyal medyaya sızdırılması olayı da aylarca konuşulmuştu..Eşi Berk Oktay’ın çıplak fotoğraflarını internette ifşa ettiği iddiası üzerine “Özel hayata ilişin görüntü ve sesleri ifşa etmek” suçundan eş Merve Şarapçıoğlu hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

Berk Oktay kimdir?

Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu ile ilgili görsel sonucu

Yakışıklı oyuncu Berk Oktay, bu müstehcen resimleri dağıtan kişinin boşanmakta olduğu olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu’nun olduğunu öne sürmüştü. Bir türlü uzlaşmak istemeyen çift, sonunda uzun zamandır süren mahkemeleri sona erdi ve çift ayrıldı.

Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu ile ilgili görsel sonucu

Çıplak Resimlerin Davası Devam Ediyor..

Bugün boşanan ünlü çift arasında çekişmeli devam eden müstehcen fotoğraf davası henüz bir sonuca ulaşmadı.En Son bu yılın başlarınca yapılan duruşmada eski eş Merve Şarapçıoğlu, boşandığı oyuncu Berk Okay’ın suçlamalarını reddetmişti.

Berk Oktay'ın Uygunsuz Fotoğrafları Davalık Mı Oldu?

Merve Şarapçıoğlu, Kendini Savunmuştu!..

Eski eş Merve Şarapçıoğlu, duruşmada, “Hiçbir zaman şöhret peşinde koşmadım. Magazinden uzak durmuş biri olarak kendimi ve ailemi küçük düşürmem söz konusu olamaz” sözleriyle kendini savunmuş ve suçalamaları reddetmişti. Oyuncu Berk Oktay ise eski eşi hakkında kesin konuşmuştu.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler