Ana SayfaDedikoduSurvivor Barış'dan Evrim'e Olay Sözler!

İlgili Postlar

Survivor Barış’dan Evrim’e Olay Sözler!

Geçtiğimiz gün Survivor’dan ayrılan yarışmacı Evrim Keklik ile ilgili konuşan Barış Murat Yağcı, olay açıklamalar yaptı. Evrim Keklik’e hakkını helal etmediğini söyleyen Barış, onunla bir daha asla görüşmeyeceğinide söyledi. İşte Detaylar..

Survivor Barış Murat Yağcı Duygusal Hayat Hikayesini Anlattı!

Survivor Barış’dan Evrim’e Olay Sözler!

Evrim’in elenmesinin yankıları devam ediyor. Sercan, Nisa ile birlikte eleme potasında giren Evrim, SMS oylamasında en düşük oyu sahip olarak 5 aylık Dominik hayatını sonlandırmış oldu.

Barış Murat Yağcı kimdir?

Survivor’ın yepyeni bölümünde yarışmacı Barış Murat Yağcı, elenen Evrim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Survivor’dan bittikten sonra Evrim ile asla görüşmeyeceğini belirten Barış, “Benim için yanlış bir karakter ve çok hata yaptı” dedi. İşte Survivor Barış’ın Evrim için ifade ettikleri;

Evrim Keklik Kimdir?

Barış: “Evrim Benide Kandırdı”

“Evrim birçok kişiye yaptığı gibi beni de kandırmayı başardı. Beni çekti ve bir şekilde insanlara karşı beni doldurdu. Bana isim isim verip algı operasyonları yaptı. Bunlar Survivor’da gördüğüm şeyler bunun için ona kızamam………

“Planlarının Parçası Olmamı İstedi”

………Bir dönem onunla yakın arkadaşlığım vardı. Bir şekilde stratejilerinin ve planlarının parçası olmamı istedi. Üzüldüğüm bir nokta var, öyle ya da böyle bir paylaşımın içerisindeyken benim sakatlığımla ilgili baskı kurmaya çalıştı…….

“Bana Yaptığı Yanlışı Unutmayacağım”

…..Metin Kuş üzerinden bana algı yarattı sakat olmadığım algısı yaratmaya çalıştı. Beni insanlarım gözünde oyundan kaçan birisi gibi göstermeye çalıştı. Bu sakatlıkla ilgili bana yaptığı ayıbı yanlışı hiçbir zaman unutmayacağım.”

“Hakkımı Asla Helal Etmiyorum”

“Survivor’dan sonraki yaşantımda da kendisiyle asla görüşmeyeceğim çünkü onu affetmiyorum. Birçok şey paylaştık iyisiyle kötüsüyle ama giderken bile konseyde ‘Allah kimseye sakatlık vermesin’ derken bile bana laf çarpmıştı……

…..Ben daha önce bir oyunda fenalaştığımda kalkıp yanıma gelmediği gibi, ‘Ona yemek verin, kendine gelir’ söyleminde bulunmuştu…..

…Ben bunu çok sonra öğrenmişti. Yaptığı çok hata var hep halının altına süpürdüm. Söylediği gereksiz birçok söz var. Bunlar çok talihsizdi ama kendisine hakkımı asla helal etmiyorum…….

“Asla Onunla Görüşmem”

……..Bundan sonraki yaşantımda da asla görüşmeyeceğim. Benim için yanlış bir karakter ve çok hata yaptı. Onu her zaman bana iftira atan, benim kötülüğümü isteyen ir birey olarak hatırlayacağım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler