Ana SayfaDedikoduSıla'yla Davalık Olan Davut Güloğlu'ndan İlginç Savunma

İlgili Postlar

Sıla’yla Davalık Olan Davut Güloğlu’ndan İlginç Savunma

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Yenikapı’da düzenlenen organizasyon için “Darbeye karşıyım ama Yenikapı’daki şova katılmayacağım” ifadesini kullanan şarkıcı Sıla’ya küfürle cevap vermişti. Ünlü ikili mahkemelik olurken, Davut Güloğlu dün yapılan duruşmada hakim karşısına çıkarak savunmasını yaptı. Ünlü şarkıcı neler söyledi.. Detayları Haberimizde..

Sıla, Daha Önce Yaşadığı Canlı Yayın Kazasını Ti’ye Aldı 

Sıla’yla Davalık Olan Davut Güloğlu’ndan İlginç Savunma

2016 yılındaki 15 Temmuz darbe girişiminin sonrasında Yenikapıda yapılan gösteri için “Darbeye karşıyım ama Yenikapı’daki şova katılmayacağım” ifadesinde bulunan şarkıcı Sıla ve Davut Güloğlu, davalık olmuştu. Sıla’nın bu ifadesine “S..tir olsun gitsin” sözleriyle karşılık veren Davut Güloğlu, mahkemelik oldu. Davut Güloğlu, şarkıcı Sıla’nın açtığı tazminat davası dolayısıyla dün mahkemeye çıktı.

Güloğlu’nun Cezası Paraya Çevrildi..

Sabah’ın yapmş olduğu özel haberine göre; şarkıcı Sıla, ifadesine küfür ile karşılık veren Güloğlu hakkında şikayetçi olmuş ve “Alenen hakaret” ihlalinden 2,5 seneye kadar hapis cezası istemiyle dava açmıştı.  İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada yargılanan Davut Güloğlu’nun cezası 8 bin 500 TL adli para cezasına çevrilmişti.

Davut Güloğlu Kimdir?

Davut Güloğlu’nun Cezası Belli Oldu!

Davut Güloğlu, avukatı ile istinaf mahkemesine çıkmış ve ünlü şarkıcının başvurusunu değerlendiren İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 23. Ceza Dairesi, “Eylemin sanık tarafından işlendiğinin kanuna uygun olarak yürütülen duruşma sonucu saptandığını, eylemin doğru olarak nitelendirildiği ve kanunda öngörülen suç tipine uyduğu, cezanın kanuni bağlamda uygulandığı” anlaşıldığından esastan reddetti. Dolayısıyla Davut Güloğlu’nun cezası belli olmuş oldu.

Sıla kimdir?

Davut Güloğlu: “Sıla Hanım Üzerine Alındı”

Sıla ve Güloğlu arasındaki tazminat davası dün İstanbul Adalet Sarayı’nda görüldü. Hakim karşısında kendisini savunan Güloğlu, şunları söyledi: ‘Ben ceza Mahkemesinde yapılan davayı adaletli bulmuyorum. Burada özgürce yargılanıyorsak 15 Temmuz’da ikimizi savunduğumuz içindir. Ben bu ülkeyi sevmeyenler için ‘S..tir git’ ifadesi kullandım. Benim sözümün aynısının bir televizyonda Prof. bu şekilde tekrar etmiştir. Ben bu cümleyi o gün ki acılar ve yaşadığımız kayıplar nedeniyle milli duygularım kabardığı için bana ağır gelen bu sözü eleştirdim. Ben bu sözleri kendisine söylemediğimi belirtmeme rağmen Sıla hanım üzerine alındı. Bana karşı dava açmakla bu sözü sahiplenmiştir.”

Davut Güloğlu Birdenbire Evini Neden Satılığa Çıkardı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler