Ana SayfaDedikoduOnur Büyüktopçu, Yemekteyiz Programı'ndaki Seda Sayan İddiasını Açıkladı!

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz Programı’ndaki Seda Sayan İddiasını Açıkladı!

Daha öncesinde program Yemekteyiz’in sunuculuğunu yaparken veda edip Çarkıfelek ile ekranlara yeniden geri dönen oyuncu Onur Büyüktopçu, kendisinden sonra programı sunan ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın kendisinin ayağını kaydırdığı iddialarına ne cevap verdi? Onur Büyüktopçu, gerçeği net bir şekilde açıkladı..İşte o açıklama..

Çarkın Başında Artık Onur Büyüktopçu Var

Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz Programı’ndaki Seda Sayan İddiasını Açıkladı!

Hemen Yemekteyiz hemde O Ses Türkiye yarışma programlarında arık yer almayacağını açıklayan Seda Sayan olayının perde arkası aydınlanmaya başladı. Bir sene geçmesine rağmen yankıları devam eden olayı net bir şekilde açıklayarak bizzat yanıt verdi..

Onur Büyüktopçu kimdir?

Onur Büyüktopçu: ” O Muhabbet Enteresan Bir Muhabbet”

Oyuncu Onur Büyüktopçu, “Seda Abla yılların ustası. Ben o projeden kendi isteğimle ayrıldım. Seda Abla bana hiçbir şey yapmadı. Ben çok yorulmuştum. Siz 2 saat izliyorsunuz, ama ben 11 saat çalışıyordum. O semtten bu semte koşturuyordum. Çok yorulmuştum. ‘Yemekteyiz’i kendi isteğimle bıraktım. Acun Abi benden sonra Seda Abla’ya teklif götürdü. O da kabul etti ve çok çok başarılı bir işe imza atılıyor. Acun Abi ne yapsaydı arkadaşlar? Ben gittim diye ‘Yemekteyiz’i mi kaldırsaydı? Seda Abla ile günlük hayatta görüşüyoruz. Program hakkında sürekli fikir alışverişi yaparız. Benim ayağımı kaydırsa Seda Abla’yı dinlemeye gidip, sahnede birlikte şarkı söyler miyim? Kimse benim ayağımı kaydırmadı” şeklinde konuştu.

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler