Ana SayfaDedikoduAracı Tanındığı İçin Sürekli Magazincilere Yakalanan Hadise Bakın Ne Yaptı?

İlgili Postlar

Aracı Tanındığı İçin Sürekli Magazincilere Yakalanan Hadise Bakın Ne Yaptı?

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım’la aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı Hadise, sevgilisinin yaşadığı eve giderken bindiği otomobil ve plakası haberciler tarafından tanınmaya başlayınca yeni bir formül buldu. adım attı. Ünlü şarkıcı Hadise, Bakın Ne Yaptı? Aracı Tanındığı İçin Sürekli Magazincilere Yakalanan Hadise Bakın Ne Yaptı? Detaylar Haberimizde..

Hadise, Kaan Yıldırım’ın Evinde Mi?

Aracı Tanındığı İçin Sürekli Magazincilere Yakalanan Hadise Bakın Ne Yaptı?

Ünlü popçu Hadise, ortalama 5 aydır yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişki yaşıyor. Aşkını magazin basınından uzak tutmak için elinden gelen herşeyi deneyen Hadise, Kaan Yıldırım ile devamlı evde görüşmeyi tercih ediyor. Kullandığı lüks otomobili ve plakası haberciler  tarafından ezlerlenen ünlü şarkıcı çözümü, aşkının evine giderken binmek için yeni bir araç  almakta buldu.

Hadise kimdir?       Kaan Yıldırım Kimdir?

Hadise Çareyi Araç Almakla Buldu..

Korona virüs salgını dolayısla sık sık Kaan Yıldırım’ın Ulus’taki evine  giden şarkıcının gazeteciler tarafından sürekli haber haline gelmesinden rahatsızlık duyan Hadise, enteresan bir yönteme yöneldi. Günaydın’ın yapmış olduğu özel haberine göre; aşkını basından uzak tutmaya çalışan Hadise, yeni bir araç satın aldı. Özel tasarım hazırlanan minibüsü ve lüks cipini garajına çeken Hadise, geçen günlerde habercilerin dikkatini çekmeyecek şekilde düşük bir model araç satın aldı. Yeni aracın camlarına film kaplatan ünlü şarkıcı, sevgilisiyle bu aracını artık kullanıyor.

Kaan Yıldırım’dan Hadise’ye Babalık Çağrısı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler