Ana SayfaDedikoduKaan Yıldırım'dan Hadise'ye Babalık Çağrısı!

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım’dan Hadise’ye Babalık Çağrısı!

Ünlü popçu Hadise ile uzun bir süredir aşk yaşayan başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, konuk olarak katıldığı programda ileride yapmak istediklerini anlattı. Yakşıklı oyuncunun bu ifadelerini duyan sosyal medya kullanıcılarına’Aşkına çocuk mesaj mı gönderiyor?’ dedirtti. Kaan Yıldırım’dan Hadise’ye Babalık Çağrısı Geldi! İşte Detaylar..

Kaan Yıldırım İddialar Hakkında İlk Kez Açıklama Yaptı!

Kaan Yıldırım’dan Hadise’ye Babalık Çağrısı!

Yetenekli oyuncu Kaan Yıldırım, oyuncu İbrahim Selim’in YouTube kanalında yapılan programına konuk olarak katıldı. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda da bulunan Kaan Yıldırım, aile olmanın ne kadar önemli bi şey olduğunundan bahsederek aşkı Hadise’ye de çağrıda bulundu. Kaan Yıldırım’dan Hadise’ye Babalık Çağrısı!

Kaan Yıldırım: “Doğru Zamanda Baba Olmak İstiyorum”

Uzun bir dönemdir ünlü popçu Hadise ile sevgili olan fakat ilişkisini basından uzak tutmaya özen gösteren oyuncu Kaan Yıldırım, “Doğru zamanda baba olmak istiyorum. Aile önemli, ama çok yakın bir zamanda düşünmüyorum” dedi.

Hadise Kimdir?

“Atatürk’ü Oynamak Hayalim”

Oyuncu İbrahim Selim’in sorduğu soruları ard arda cevaplayan  Kaan Yıldırım, dolgu ve botoksunun olmadığını da belirtti. Hayatta en çok Atatürk’ü oynamak istediğinden bahseden Kaan Yıldırım; “Yaşam hikayesi çok güzel. Ama yönetmen olsam rolü Halit Ergenç’e götürürüm” dedi.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Yakışıklı Oyuncu Utandığı Anları Paylaştı!

“Yaşadığın en utanç verici an neydi? sorusunu cevaplayan Kaan Yıldırım şöyle bahsetti; “İngiltere’de öğrenciyken ablamla bir sene aynı evde yaşadık. Hazırlık sınıfı bitirme tezimi ablama yazdırdım. Teslim ettik, telefon geldi, ‘Teziniz hakkında konuşmak istiyoruz’ dediler. Gittim, karşıma 3 kişi oturdu. ‘Siz yazdınız bunu değil mi?’ diye sordular. Kağıtta ne yazıyor bir fikrim yoktu. Titreyerek ve Çinliler gibi İngilizce konuşarak rol yaptım. ‘Beni yalancılıkla mı suçluyorsunuz?’ dedim. İşte oyunculuk orada başladı. ‘B’ alarak geçtim.”

“Ben Tutmasını Bile Beklemiyordum”

Kanal D televizyonlarında ekrana gelen Hekimoğlu dizisinin başrollerinde oynayan Kaan Yıldırım, “Rol aldığım ‘Hekimoğlu’ ülke şartlarına, kültürüne göre iyi adapte edildi. Ben tutmasını bile beklemiyordum. Tatlı bir iş, güzel bilgi veriliyor. İçinde bir drama, aşk, kavga kıyamet yok ama tuttu. Çok severek oynadım. Çekimler temmuz ayında başlayacak” şeklinde konuştu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler