Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'nın Bikinili Haline Flaş Demet Akalın Yorumu

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Bikinili Haline Flaş Demet Akalın Yorumu

Bu hafta komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın tatil görüntüleri bomba gibi magazin gündemine düşmüştü. Güzel oyuncunun bikinili ve kilolu hali gündeme otururken ünlü komedyen çileden çıktı. Güzel oyuncuya magazin camiasından ilk destek ise şarkıcı Demet Akalın’dan geldi. Serenay Sarıkaya’nın Bikinili Pozuna Flaş Demet Akalın Yorumu Geldi..İşte Detaylar..

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’dan Üzücü Haber Geldi!

Serenay Sarıkaya’nın Bikinili Haline Flaş Demet Akalın Yorumu

Geçtiğimiz yılın bomba aşkı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün Cem Yılmaz’ın Bodrum’daki yazlığında havuz keyfi yaparken görüntülendi. Samimi halleriyle dilden dile dolanan ünlü çiftin bomba fotoğrafları hızlıca yayılırken güzel oyuncunun bikinili halleri de olay oldu. Serenay Sarıkaya’nın Bikinili Pozuna Flaş Demet Akalın Yorumu..

Cem Yılmaz Kimdir?

Ünlü komedyenin evinde havuz keyfi yaparken bikinili objektiflere yakalanan Serenay Sarıkaya’ya ünlüler camiasından ilk destek popçu Demet Akalın’dan geldi. Her daim Sivri dili ve sosyal medya hesabı Twitter’dan magazin gündemine dair yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Demet Akalın, Serenay Sarıkaya’ya da enteresan bir yorumla destek olmak istedi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Demet Akalın’dan Yine Olay Yorum Geldi!

Başarılı şarkıcı Demet Akalın, Serenay Sarıkaya’nın bikini üzerindeyken kilolu gözükmesiyle ilgili eleştirilere ve magazin basınına bir tepki olarak şunları ifade etti;

“K.çını yesinler o da haram olsun. Ev mahremdir”

Demet Akalın kimdir?

Diğer yandan Cem Yılmaz da Bodrum’da yazlığını görüntüleyerek fotoğraf çeken magazin muhabirlerine bayağı öfkelendi ve Twitter sayfasından dava açacağını da şu sözlerle açıkladı;

“Bu hesabın sahibi, ev gözetlemekten sizi mahkemeye veriyorum…özel bir çabayla evlerden görüntü almaya çalışan bu gayretinizin bundan sonra elbet bir ödülü olmalı. Teşekkürler.”

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın son kilolu hali hamilelik iddialarının da ortaya çıkmasına sebep olurken güzel oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Demet Akalın Acun Ilıcalı’ya Resti Çekti: Daha da İzlemem!

Serenay Sarıkaya'nın Bikinili Hali
Serenay Sarıkaya’nın Bikinili Hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler